Tuotteet ja hinnastot

Sähkönsiirrolla tarkoitetaan sähkön siirtämistä sähköverkosta asiakkaalle. Paikallinen jakeluverkonhaltija vastaa oman alueensa sähkönsiirrosta asiakkaalle, eikä siirtoa pysty kilpailuttamaan. Siirtomaksuilla katetaan kaikki verkkotoiminnan kustannukset, kuten verkon rakennuksen ja vikapalvelun.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy vastaa sähkönsiirrosta 16 000 asiakkaalle verkkoalueellamme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla. Pyrimme turvaamaan häiriöttömän sähkönjakelun verkkoalueellamme ympäri vuorokauden.

Valitse siirtotuote sähkönkäyttötarpeesi mukaan. Tarpeeseen vaikuttavat mm. käyttökohteen sähköntarve ja lämmitystapa. Jos tarvitset apua sinulle oikean siirtotuotteen valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Mikä sähkönsiirtotuote sopii minulle?

Yleissähkö

 

Yleissähkö on sopiva tariffi, jos sähkön kulutus on suhteellisen pientä ja painottuu lähinnä päiväaikaan. Siirron hinta pysyy samana vuorokauden ja vuoden ympäri

Vuorokausisähkö

 

Vuorokausisähkö käy hyvin sähkölämmityskohteisiin, joissa on mahdollisuus esimerkiksi lämmön varaamiseen yöaikaan. Siirron hinta muuttuu vuorokauden ajan mukaan.

Päivä: kaikkina viikonpäivinä klo 07-22 välinen aika
Yö: kaikkina viikonpäivinä klo 22-07 välinen aika

Vuodenaikasähkö

 

Vuodenaikasähkö on paikallaan sähkölämmityskohteissa tai esimerkiksi maatiloilla, joissa on mahdollista painottaa kulutusta kesäaikaan ja talvisin yöaikaan. Siirron hinnat muuttuvat siirryttäessä talvesta kesään.

Talviarkipäivä: 1.11.-31.3. maanantaista lauantaihin klo 07-22
Muu aika: 1.4.-31.10. sekä 1.11.-31.3. maanantaista lauantaihin klo 22-07 ja sunnuntai

Edelliset muutokset siirtohintoihimme ovat tulleet 1.1.2017. Tutustu toimitus- ja palveluhinnastoomme alla olevasta linkistä!