Tuotteet ja hinnastot

Verkkopalveluun kuuluu sähkönsiirto asiakkaille, sähköverkon ylläpito ja kunnostus sekä vuorokauden ympäri toimiva vikapalvelu. Kaikki tämä katetaan verkkopalvelumaksuilla. Paikallinen jakeluverkonhaltija vastaa oman alueensa sähkönsiirrosta asiakkaalle, eikä siirtoa pysty kilpailuttamaan.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy vastaa sähkönsiirrosta noin 16 000 asiakkaalle verkkoalueellamme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla. Pyrimme turvaamaan häiriöttömän sähkönjakelun verkkoalueellamme ympäri vuorokauden.

Valitse verkkopalvelutuote sähkönkäyttötarpeesi mukaan. Tarpeeseen vaikuttavat mm. käyttökohteen sähköntarve ja lämmitystapa. Jos tarvitset apua sinulle oikean verkkopalvelutuotteen valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mikä verkkopalvelutuote sopii minulle?

Yleissähkö

Yleissähkö on sopiva tariffi, jos sähkön kulutus on suhteellisen pientä ja painottuu lähinnä päiväaikaan. Siirron hinta pysyy samana vuorokauden ja vuoden ympäri

Vuorokausisähkö

Vuorokausisähkö käy hyvin sähkölämmityskohteisiin, joissa on mahdollisuus esimerkiksi lämmön varaamiseen yöaikaan. Siirron hinta muuttuu vuorokauden ajan mukaan.

Päivä: kaikkina viikonpäivinä klo 07-22 välinen aika
Yö: kaikkina viikonpäivinä klo 22-07 välinen aika

Vuodenaikasähkö

Vuodenaikasähkö on paikallaan sähkölämmityskohteissa tai esimerkiksi maatiloilla, joissa on mahdollista painottaa kulutusta kesäaikaan ja talvisin yöaikaan. Siirron hinnat muuttuvat siirryttäessä talvesta kesään.

Talviarkipäivä: 1.11.-31.3. maanantaista lauantaihin klo 07-22
Muu aika: 1.4.-31.10. sekä 1.11.-31.3. maanantaista lauantaihin klo 22-07 ja sunnuntai