Palvelut

Mökkikeskukset

Sähköliittymää vapaa-ajan asunnolle otettaessa kannattaa tilata myös mökkikeskuspakettimme, johon kuuluu mittausekeskus käyttökuntoon asennettuna. Helppo ja turvallinen tapa aloittaa sähkön käyttö kesämökillä!

Yhteyshenkilö:

Erkki Korhonen
Aluepäällikkö Virrat/Ähtäri
puh. 03 4855 248
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ksat.fi


Puunkaatoapu

Kun suunnittelet puun kaatoa pihapiirissä tai hakkuutyömaalla, tarkista onko kaatuma-alueella ilmajohtoja. Sähköturvallisuus on tärkeää toimittaessa sähköjohtojen läheisyydessä. Siksi avustamme puun kaadossa verkkoalueellamme.


Yhteyshenkilöt

Erkki Korhonen
Aluepäällikkö
puh. 03 4855 248

Virrat:
Ismo Mäntysalmi
Työnjohtaja
puh. 03 4855 232

Sähköposti: etunimi.sukunimi@ksat.fi

Ähtäri:
Tapio Puromäki
Työnjohtaja
puh. 03 4855 283

Kaapelinäyttö

Kaivuutyöitä tehdessäsi tulee pitää huolta, ettei alueella ole aiemmin asennettuja maakaapeleita. Tilaa maakaapelinäyttö alla olevilta alueesi yhteyshenkilöiltä.

Virrat
Ismo Mäntysalmi
Työnjohtaja
puh. 03 4855 232

Sähköposti: etunimi.sukunimi@ksat.fi

Ähtäri:
Tapio Puromäki
Työnjohtaja
puh. 03 4855 283

Kaukoluettavat sähkömittarit

Lähes kaikki verkkoalueemme sähkönkäyttöpaikat on varustettu etäluettavilla mittalaitteilla. Kulutustiedot tuodaan yhtiön mittaustietokantaan vuorokausittain. Omaa sähkön käyttöä voi seurata suoraan mittalaitteelta tai helposti kirjautumalla Online-palveluumme.

Mittalaitteessa on päävirtakytkimien lisäksi katkaisu- ja kytkentäpainike, josta sähkön saa kytkettyä pois. Yhtiön yhteys mittalaitteeseen säilyy, mutta muualla käyttöpaikassa ei ole sähkö käytettävissä. Älä siis käytä virran katkaisuun päävirtakytkintä.

Aloitimme vuoden 2017 syksyllä uusien mittarityyppien vaihtamisen verkkoalueellamme. Mittarinvaihto suoritetaan pääsääntöisesti normaalina työaikana ja mittarinvaihtoa suorittavalla on aina mukanaan Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n henkilökortti. Mittarinvaihdon yhteydessä jätämme mittauskeskukseen tiedotteen, josta selviää mittarinvaihdon ajankohta ja lisätietoa uudesta mittalaitteesta.

Mittarinluentaohje

Aidon 6511
Aidon 6534