Hyödynnä asiakasedut

Koillis-Satakunnan Sähkön asiakkaana saat monia etuja! Online-palvelussamme voit seurata sähkönkulutustasi tai tehdä sähkösopimuksen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Asiakaspalvelustamme voit myös lainata kulutusmittaria. Sähköautoilijoille löytyy latauspisteet niin Virroilta kuin Ähtäristä.

Tee sähkösopimus, seuraa kulutus- ja laskutietojasi, päivitä yhteystietosi… Sähköiset palvelumme ovat käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Asiakaspalvelumme auttaa mieltäsi askarruttavissa, sähköön liittyvissä kysymyksissä. Autamme sinua maanantaista perjantaihin puhelimitse ja sähköpostitse. Ja toki voit tulla myös käymään!

Jos haluat mitata yksittäisen laitteesi sähkönkulutusta, voit lainata meiltä kulutusmittaria kahden viikon ajaksi. Hae mittari Virtain tai Ähtärin toimistolta, annamme opastuksen laitteen käyttöön. Lisätietoja numerosta 03 4855 420.

Tarjoamme mahdollisuuden sähköautojen lataukseen Virtain toimistomme vieressä sekä Ähtäri Zoon parkkipaikalla. Laita auto lataukseen ja käy sillä aikaa vaikka ostoksilla! Lue lisää https://ksat.fi/sahkoautojen-lataus/