Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wirtasetti – aurinkovoimala käyttövalmiiksi asennettuna

Aurinkovoimala on järkevä investointi. Tuottamalla itse osan sähköstäsi pienennät sähkön hinnan vaihtelusta aiheutuvaa taloudellista riskiä. Auringon säteilyn synnyttämä energia on ympäristöystävällistä ja täysin uusiutuvaa.

Tuota aurinkoenergiaa luotettavasti ja huolettomasti. Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n asiantuntijat auttavat parhaan aurinkoenergiaratkaisun valinnassa ja hankinnassa. Selvitämme tarpeesi ja toimitamme kiinteistösi energiankulutukseen mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän käyttövalmiiksi asennettuna ja testattuna.

Avullamme saat markkinoiden parhaat aurinkoenergiatuotteet luotettavien ammattilaisten asentamana. Aurinkopaneelit voidaan asentaa tiili-, pelti- ja huopakatoille. Meillä on kokemusta aurinkosähköjärjestelmien toimittamisesta kotitalouksien mikrovoimaloista aina suurvoimaloihin.

Pitkät takuuajat tuovat Sinulle turvaa. Toimittamamme järjestelmät ovat markkinoiden huippulaatua, suunniteltuja Pohjolan olosuhteisiin ja voimalamme osilla on pitkät tehdastakuut. Aurinkosähköjärjestelmämme on huoleton käyttää eikä juuri vaadi huoltoa.

 

Tällä hetkellä emme voi tarjota Wirtasetti – aurinkovoimaloita syksyn asennuksiin. Otathan yhteyttä kevätkaudella!

Aurinkoenergiaa
omaksi hyödyksi

Avustamme asiakasta sopivan aurinkosähköjärjestelmän valinnassa ja toimitamme sen avaimet käteen -pakettina.

Lisähyötyä ylijäämäsähköstä

Jos tuotat sähköä enemmän kuin käytät, ostamme ylijääneen sähkön markkinahintaperusteisesti.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Saat kotitalousvähennystä arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Katso ohje verohallinnon sivuilta.

Koillis-Satakunnan Sähkön Wirtasetti-aurinkovoimalaan kuuluu tarpeen mukaan 10-24 aurinkopaneelia sekä vaihtosuuntaaja ja liitäntä sähkön jakeluverkkoon. Etäseurannan avulla olet aina ajan tasalla sähköjärjestelmäsi toiminnasta.

Aurinkopaneelit tuottavat tasasähköä, joka muutetaan vaihtosuuntaajan eli invertterin avulla vaihtosähköksi. Näin tuotettua sähköä voidaan käyttää vaihtosähköä käyttävissä sähköverkkoon liitetyissä laitteissa, kuten kodinkoneissa, ilmalämpöpumpussa tai lämminvesivaraajassa.

Siinä tapauksessa, että aurinkosähköjärjestelmäsi tuottaa sähköä enemmän kuin tarvitset, ostamme yli jäävän sähkön markkinahintaan. Tämä on mahdollista, koska Wirtasettiin kuuluu liitäntä Koillis-Satakunnan Sähkön jakeluverkkoon.

Toimitamme Wirtasetti-voimalajärjestelmän yhteistyössä Scanoffice Oy:n ja Suomen Aurinkoenergiakeskus SAEK:n kanssa.

Aurinkosähköjärjestelmän hankintaan on mahdollisuus saada osamaksurahoitusta alkaen 85 €/kk. Täytä rahoitushakemus tästä.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake alla olevan linkin kautta, otamme sinuun yhteyttä!