Lomakkeet

Käyttöpaikan kytkentä ja mittarointi

Tarvitsetko käyttöpaikan kytkennän tai mittaroinnin? Kaikki palvelut tilataan alueyksiköistämme Virroilta ja Ähtäristä. Täytä linkin takana oleva Yleistietolomake viimeistään viisi päivää ennen haluttua kytkentäpäivää. Jos kyseessä on pientuotantolaitoksen kytkentä, katso lisätiedot Pientuotannon sivultamme

Pientuotantolaitteiston ja/tai sähkövarastoon liittäminen sähköverkkoon

Aiotteko liittää sähkövaraston sähköverkkoon? Selvitä ensin mahdollinen rakennus- tai toimenpideluvan tarve kunnan rakennusvalvonnasta. Tämän jälkeen selvitä tarpeitasi vastaava tuotantolaitteiston koko. Ennen laitteiston hankintaa, lähetä meille lomake pientuotannon liitettävyydestä. Lomakkeen avulla selvität, onko kohteesi liitettävissä sähköverkkoon ennen, kun hankit laitteistoa.

Pientuotannon liitettävyys

Oletko suunnittelemassa pientuotantolaitteiston liittämistä sähköverkkoomme? Aloita lähettämällä meille yleistietolomake, jolla varmistat laitteistosi liitettävyyden. Yleistietolomakkeella mikro- ja pientuotantolaitteiston omistaja/haltija ilmoittaa verkonhaltijalle tuotantolaitteistoa koskevat tiedot. Mikro- ja pientuotannon yleistietolomake on lähetettävä verkkoyhtiölle ja verkonhaltijan lupa on saatava aina ennen tuotantolaitteiston kytkemistä verkkoon.

Asiakastietolomake

Päivitä asiakas- ja käyttöpaikkatietosi alla olevalla lomakkeella, jos tiedot ovat aiemmin olleet puutteellisia. Voit myös tarkistaa ja päivittää tiedot kirjautumalla Online-palveluumme.

Yhteydenottolomake

Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä lomakkeen kautta. Lisätietoja löydät yhteystiedot-sivuilta.

Tilaa kartoituskäynti yritykselle

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n asiantuntijat auttavat parhaan aurinkoenergiaratkaisun valinnassa ja hankinnassa.  Lomakkeen avulla voit tilata kartoituskäynnin yrityksesi aurinkosähköjärjestelmälle.

Tilinumeron ilmoittaminen

Jos olet saamassa palautuksen liikasuorituksesta tai suorituksen maanvuokrasta, maksamme nämä ilmoittamallesi tilille. Lomakkeen avulla voit ilmoittaa meille tilinumerosi. Lomakkeen tietoja käytetään vain Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n kautta tapahtuvien palautusten, liikasuoritusten ja maanvuokrien maksamiseen.