Valtakirjat

Valtakirjalla voidaan valtuuttaa täysi-ikäinen henkilö hoitamaan sähkösopimuksiin liittyviä asioita toisen puolesta.

Perusvaltakirja

Sähköisen valtakirjan voi täyttää täällä. Valtakirjan saapumisesta tulee meille ilmoitus ja käsittelemme sen mahdollisimman pian. Sinun ei siis tarvitse lähettää sähköistä valtakirjaa asiakaspalveluumme. Sähköisen valtakirjan allekirjoittamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset.

Tulostettavan valtakirjan löydät tästä. Täytä, tulosta ja allekirjoita se. Toimita tämän jälkeen valtakirja asiakaspalveluumme joko skannattuna sähköpostitse osoitteeseen laskutus@ksat.fi tai postitse osoitteeseen Koillis-Satakunnan Sähkö Oy, Laskutus, Keskustie 10, 34800 VIRRAT.

Kuolinpesän valtakirja

Kuolinpesän asioista päättävät sen osakkaat yhdessä. Kuolinpesä voi valtuuttaa yhden osakkaan sähkösopimuksiin liittyvien asioiden hoitamiseen. Valtakirjan lisäksi tarvitaan kopio perunkirjasta tai virkatodistuksesta niiltä osin, joissa vainajan ja kuolinpesän osakkaiden tiedot ovat nähtävillä.

Voit täyttää sähköisen kuolinpesän valtakirjan kuolinpesän asioiden hoitamiseksi täällä. Huomioi, että sinun täytyy lisätä muut kuolinpesän osakkaat sähköisen valtakirjan vastaanottajiksi ja heidän tulee allekirjoittaa valtakirja, jotta se on pätevä.

Tulostettavan valtakirjan kuolinpesän asioiden hoitamiseksi löydät tästä. Täytä, tulosta ja allekirjoita se. Toimita tämän jälkeen valtakirja
asiakaspalveluumme joko skannattuna sähköpostitse osoitteeseen laskutus@ksat.fi tai postitse osoitteeseen Koillis-Satakunnan Sähkö Oy, Laskutus, Keskustie 10, 34800 VIRRAT.