Sähköautojen lataus

 

Koillis-Satakunnan Sähkön yksi toimintaa ohjaavista arvoista on vastuullisuus. Tämä tarkoittaa, että olemme mukana vähentämässä myös liikenteen tuottamia päästöjä tarjoamalla sähköautojen latausmahdollisuuden.

Latausasemat sijaitsevat Virroilla toimitalomme yhteydessä ja Ähtärin eläinpuiston pysäköintialueella. Virroilla on yksi latauslaite, jossa on kaksi latauspistessä. Ähtärin latausasemalla on kaksi latauslaitetta, joten yhtä aikaa voi ladata jopa neljä autoa.

Virtain latauspisteellä latauksen hinnaksi muodostuu aloitus- ja lopetustekstiviestien operaattorikohtaiset hinnat. Muuten lataus on maksutonta!

Ähtärin latausasemalla auton lataus käynnistetään joko Plugit Cloud -sovelluksella/RFID-tunnisteella (rekisteröityneet) tai verkossa (kertamaksu). Latauksen hinta on 1 € + 0,04 €/min. Rekisteröitymättömiltä Plugit veloittaa lisäksi 0,99 € kertamaksun.

Latauslaitteet ovat ns. keskinopeita latauslaitteita, jotka mahdollistavat kahden auton max. 22kW latauksen per latauspiste. Laitteet Type 2 -rasia soveltuu kaikkien markkinoilta löytyvien ladattavien ajoneuvojen lataamiseen ajoneuvon omalla latauskaapelilla.

Latauspisteet hyvällä sijainnilla

Odotellessasi käy Virroilla vaikka kaupassa ja Ähtärissä kiertämässä eläinpuiston kohteita.

Tarjoamme sähköautojen latauksen

Maksat vain operaattorikohtaisen aloitus- ja lopetustekstiviestin hinnan.

Vastuullisuutta ympäristön hyväksi

Autamme vähentämään liikenteen päästöjä tarjoamalla mahdollisuuden sähköautojen lataukseen.


Latausasemien sijainnit


Sähköautojen latausasemia voi myös hankkia kauttamme omaan käyttöön esimerkiksi yritykselle, kotiin tai taloyhtiöön.

Ota yhteyttä:
Aarne Haikonen, puh. 044 7355 281
Erkki Korhonen, puh. 044 7355 248
etunimi.sukunimi@ksat.fi