Nimitysuutisia

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on saanut alkuvuodesta vahvistuksia henkilöstöönsä. Uusi verkkopäällikkö Ari Fräntilä ja kehityspäällikkö Anniina Holma ovat aloittaneet työt yhtiössä tammikuun alussa.

Nimitysuutisia, verkkopäällikkö Fräntilä

”Olen Ari Fräntilä, 47 -vuotias Keuruulaistunut eteläpohjalainen perheen isä, joka vapaa-ajallaan toimii seura-aktiivina junioriurheilun parissa sekä asuu perheensä kanssa omakotitalossa ko. asumismuotoon sisältyvine töineen ja vapauksineen. Olen luonteeltani avoin, suora ja periaatteellinen sekä ainakin omasta mielestä aikaansaavakin.

Olen toiminut sähkö- ja energia-alalla vuodesta 1999 alkaen. Tuona aikana olen toiminut sähkösuunnittelutoimistossa sähkösuunnittelijana, sekä hoitanut monipuolisia jakeluverkon haltijan tehtäviä. Näiden lisäksi työnkuvaani on sisältynyt talotekniikan, verkonrakentamisen ja teollisuuden kunnossapitotöihin liittyvien urakointi-, rakentamis- ja kunnossapitotöiden projektitehtävien vetovastuuta. Viimeisimpänä kokemusta on kartutettu vesivoiman tuotannosta ja vesivoimalaitoksiin liittyvistä kunnossapito- ja perusparannushankkeista.

Tällä hetkellä olen verkkopäällikkönä opettelemassa ja oppimassa uusiakin asioita sekä tutustumassa uuteen työympäristöön ja jakeluverkkoon. Uusista työkavereista merkittävä osa oli jo entuudestaan tuttuja, joten yhteistyö lähtee varmasti matalalla kynnyksellä etenemään. Muidenkin kanssa tutustutaan ajan kuluessa pikkuhiljaa sopivissa asiayhteyksissä. Olen innostunein mielin astumassa uusiin saappaisiin.”

”Olen Anniina Holma, 35-vuotias sähkövoimatekniikan DI, ja aloitin Koillis-Satakunnan Sähköllä kehityspäällikkönä 8.1.2024. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä 3- ja 6-vuotiaat lapset. Asumme perheeni kanssa Jämijärvellä. Harrastan muun muassa lenkkeilyä, uintia ja leipomista ja toki iso osa vapaa-ajasta kuluu lasten kanssa puuhaillessa.

Aiemmin olen työskennellyt muun muassa ydinvoiman parissa Teollisuuden Voimalla Olkiluodossa eri tehtävissä. Viimeisin tehtäväni TVO:lla oli sähkömarkkinavastaavan rooli, jossa vastasin Olkiluodon kaikkien kolmen ydinvoimalaitoksen sähkömarkkina-asioista sekä niiden kehittämisestä ja kouluttamisesta. Aiemmin olen työskennellyt esimerkiksi Elenialla mittaustietojen parissa.

Uusiin työtehtäviini Koillis-Satakunnan Sähköllä kuuluu muun muassa sähkömarkkina-asioita, kuten sähkömarkkinoiden seurantaa, tuotannon optimointia sekä erilaisia kehityshankkeita. Lisäksi vastuullani on suurjännitteisen verkon kehittäminen ja siihen liittyvät hankkeet. Vastuullisuusraportointi, erilaiset kehitysprojektit ja prosessien kehittäminen kuuluvat myös työtehtäviini. On upeaa liittyä osaksi Koillis-Satakunnan Sähkön mukavaa työyhteisöä ja innolla tartun uusiin työtehtäviin.”

Nimitysuutisia, kehityspäällikkö Holma

Ari Fräntilä, verkkopäällikkö, puh. 040 8485 017
Anniina Holma, kehityspäällikkö puh. 044 7355 229

sähköposti: etunimi.sukunimi@ksat.fi