Koillis-Satakunnan Sähköllä Suomen tyytyväisimmät asiakkaat

Koillis-Satakunnan Sähkö oli tänä vuonna toista kertaa mukana Energiateollisuus ry:n ja Innolink Oy:n teettämässä valtakunnallisessa energiayhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Tutkimus tehtiin tämän vuoden elo- ja syyskuun aikana puhelinhaastatteluina.

Tässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Koillis-Satakunnan Sähköllä on Suomen tyytyväisimmät myynnin ja kokonaistoimituksen asiakkaat. Tästä haluamme kiittää niin asiakkaitamme kuin henkilöstöämme. Haastavista ajoista huolimatta olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme erinomaisella tasolla.

Asiakastyytyväisyysindeksimme oli 4,54 asteikolla 0–5, kun alan keskiarvo on 4,25. Tämä kertoo onnistumisemme kokonaisvaltaisuudesta. Erityistä kiitosta olemme saaneet ystävällisyydestä, tavoittavuudesta, palvelun nopeudesta sekä siitä, että se minkä lupaamme hoidamme.

Tutkimuksen avulla saimme myös tietoa siitä, mitä voisimme kehittää. Sähköisen asioinnin kehittäminen nousee tutkimuksessa esiin, ja tähän tuomme parannusta lähiaikoina, asiakasportaalimme uudistumisen myötä. Toivottavasti asiakkaamme ottavat tämän uudistuksen hyvin vastaan. Asiakasportaalimme löydät osoitteesta portal.ksat.fi – asiakasportaali toimii sekä mobiililaitteilla, että verkkoselaimella.

Tässä tutkimuksessa olimme parhaita ja olemme matkalla kohti päämääräämme, Suomen parasta ja elinvoimaisinta paikallista sähköyhtiötä.

Kiitos vielä kaikille asiakkaillemme osallistumisesta tutkimukseen. Kiitos kuuluu myös henkilöstöllemme, joka on tuloksen mahdollistanut. Uskomme, että pystymme olemaan luottamuksenne arvoisia myös tulevaisuudessa. Teemme sen eteen kaikkemme tänään ja tulevaisuudessa.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen tuloksia

Linkin tutkimuksen tuloksiin löydät tästä.
Lue tutkimuksesta lisää Adaton sivuilta.

Lisätietoja tutkimuksesta:
Anu Rantala, toimitusjohtaja
sähköposti: anu.rantala@ksat.fi
puh. 044 7355 224
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy

Kiitoksena tutkimukseen osallistumisesta järjestämme asiakkaillemme kahvituksen sekä Virtain että Ähtärin toimipisteissä.
Virtain toimistolla kahvitellaan keskiviikkona 29.11.2023 klo 10-14. Ähtärin toimistolla kahvit tarjotaan torstaina 30.11.2023 klo 10-14.
Tervetuloa!