Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Energiansäästöviikko

Koillis-Satakunnan Sähkö

Ensimmäinen Energiansäästöviikko järjestettiin jo vuonna 1996, kun energiayhtiöt kustansivat “Hei kaikki toimii!” -tietopaketin alueensa koulujen tokaluokille. Vuonna 1997 Energiansäästöviikko järjestettiin myös muille kohderyhmille. Energiansäästöviikko viettää siis 20. juhlavuotta. Tänä vuonna osallistujina on 251 yritystä ja työyhteistöä, ensimmäisenä vuonna osallistujia oli 16.
Viikon tavoitteena on saada yritykset, yhteisöt ja yksittäiset kuluttajat kiinnittämään huomiota energiankäyttöön ja sen vaikutuksiin. Omaa energiankäyttöä voi pohtia muun muassa liikenteessä ja liikkumisessa, sähkönkäytössä ja ruuanlaitossa. Energiansäästöviikolla muistutetaan myös kierrätyksen ja lajittelun tärkeydestä sekä ympäristömerkittyjen tuotteiden käytöstä.
Koillis-Satakunnan Sähkö on mukana Energiansäästöviikolla tänäkin vuonna. Olemme sponsoreina tokaluokkalaisille suunnatussa “Hei kaikki toimii!” -kampanjassa. Lisäksi jaamme energiansäästöön liittyviä vinkkejä niin työntekijöillemme kuin asiakkaillekin mm. Facebook -sivuillamme.