Asiakaspalaute valokeilassa

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy (KSAT) ottaa kaikki saadut  palautteet vakavasti ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa palautteiden pohjalta. Lue alta lisää siitä, miksi olemme avoimia saamastamme asiakaspalautteesta.

Asiakaspalautteen merkitys

Energia-alan yrityksenä Koillis-Satakunnan Sähkö Oy (KSAT) haluaa tunnustaa asiakaspalautteen merkityksen yrityksen palvelujen kehityksessä ja asiakassuhteiden ylläpidossa. Sitoudumme aktiivisesti kuuntelemaan asiakkaitamme, sillä jokainen palaute tarjoaa arvokasta tietoa siitä, kuinka voimme parantaa palveluitamme ja asiakaskokemustamme.

Asiakaspalautteiden kautta saamme mahdollisuuden ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Avoimuudella ja läpinäkyvyydellä pyrimme myös kasvattamaan asiakkailtamme saatua luottamusta. Olemme sitoutuneet käymään läpi kaikki saamamme palautteet, vaikkakin asiakkaiden pyynnöstä kaikkia palautteita ei julkaista julkisesti.

Tämän vuoden aikana saaduista asiakaspalautteista totesimme 79,5% suosittelevan palveluitamme ystävälle tai tuttavalle. Kesä-syyskuun aikana suosittelijoiden määrä nousi yli 95 prosenttiin (lähde: Trustmary).

Palaute mahdollistaa kehityksen

Tässä muutamia esimerkkejä saamistamme palautteista, jotka kertovat palveluidemme laadusta ja vaikutuksesta asiakkaidemme arkeen:

  • ”Nopea ja selväkielinen palvelu. Jämptiä toimintaa.” – Asiakas Jalasjärveltä.
  • ”Ystävällinen palvelu ja minua kuunneltiin.” – Palaute jätetty ilman tarkempaa sijaintia.
  • ”Helppo ja nopea asiointi. Kaikki sai sovittua yhdellä puhelinsoitolla.” – Asiakas, paikkakuntaa ei mainittu.

Nämä palautteet kuvastavat  kuinka nopeus, selkeys ja ystävällisyys ovat olleet avainasemassa, kun asiakkaat arvioivat palvelukokemustaan Koillis-Satakunnan Sähköllä. Vaikka pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelujamme ja prosessejamme, automaation ja teknologian tuomat haasteet voivat joskus aiheuttaa odottamattomia tilanteita. Esimerkiksi Vöyrillä saimme palautetta, jossa asiakas odotti vielä tarjoustamme, kun palautekysely oli jo saapunut. 

  • ”Sain ytimekkään vastauksen nopeasti, kiitos siitä. Vinkkinä toivoisin teidän viestintään uusille asiakkaille esim. Kiitos, että valitsit meidät tms. Jäisi kivempi fiilis.” – Asiakaspalaute, paikkakuntaa ei mainittu.
  • ”En osaa vielä sanoa. Olen vain pyytänyt tarjousta, mutta en ole saanut sitä. Palautekysely tuli jo ennen kuin olen edes saanut palvelua.” – Asiakaspalaute, Vöyri.

Kun saamme palautetta ennen palveluprosessin päättymistä, se osoittaa, että meidän on tarkasteltava ja parannettava järjestelmiemme ajoitusta. Asiakaspalaute ei ole meille pelkkä rutiini, vaan olennainen osa palvelumme kehittämistä ja asiakassuhteiden vahvistamista. Haluamme taata, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja että automaatiomme tukee tätä tavoitetta asiakaslähtöisesti

Asiakaspalautteen arvo on korvaamaton. Se auttaa meitä tunnistamaan, mitkä asiat toimivat hyvin ja missä meidän tulee vielä parantaa. Voit halutessasi jättää palautetta meille tämän linkin kautta. Asiakkaiden antama palaute kerätään Trustmary-työkalun avulla, joka takaa palautteen aitouden ja oikeellisuuden.