Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2020 jää historiaan erittäin poikkeuksellisena. Maailmanlaajuinen koronaviruksen aiheuttama pandemia on vaikuttanut meihin kaikkiin. Me Koillis-Satakunnan Sähkössä huolehdimme sähkön jakelun turvaamisesta asiakkaillemme omalla verkkoalueellamme kaikissa olosuhteissa, pandemiasta ja säästä riippumatta. Meille sähkön toimitusvarmuus on kunnia-asia ja teemme kaikkemme, jotta asiakkaillamme pysyvät sähköt päällä.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on johtanut yhtiössämme aivan uudenlaiseen varautumiseen. Yhtiön toimiessa yhteiskunnallisesti kriittisellä toimialalla, olemme joutuneet sopeuttamaan toimintaamme vallitseviin olosuhteisiin. Meillä tämä on tarkoittanut muun muassa lisääntynyttä etätyöskentelyä, fyysisten kohtaamisten rajoittamista ja uudenlaisia toimintamalleja. Henkilökuntamme on omaksunut hienosti uudet tavat tehdä työtä. Toimenpiteillä olemme halunneet varmistaa, että meillä on kaikissa olosuhteissa riittävä määrä henkilökuntaa huolehtimassa sähkön jakelusta. Syksyn aikana varautumisen tärkeys korostui, sillä myös luonnonvoimat haastoivat toimintaamme useamman syysmyrskyn osuessa verkkoalueellemme. Viat saatiin joka kerta korjattua nopeasti, kiitos siitä omalle paikalliselle henkilökunnallemme.

Vuoteen 2021 katsomme valoisin mielin. Ensi vuoteen lähdemme edelleen samoilla verkkopalvelumaksuilla jo viidettä vuotta peräkkäin. Kuntaomistajiemme tahtotilan mukaisesti pidämme sähkön siirron hinnoittelun maltillisena ja huolehdimme silti sähköverkkoon kohdistuvista toimitusvarmuusinvestoinneista. Tämä osoittaa, että pieni ja paikallinen yhtiö pystyy toimimaan tehokkaasti ja samalla paikallinen toimintamme hyödyttää laajasti koko aluetaloutta.

Koillis-Satakunnan Sähkön perustamisesta tulee vuonna 2021 kuluneeksi 75 vuotta. Juhlavuosi näkyy vuoden mittaan järjestettävissä tempauksissa ja tapahtumissa. Tiedotamme näistä lisää, kun suunnitelmat varmistuvat.

Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikkea hyvää alkavalle vuodelle 2021!

Terveisin,
Anu Rantala
Toimitusjohtaja
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy