Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Virtain toimisto aukeaa

Kevät on saanut aikaan muutoksia toimistomme aukioloajoissa. Maaliskuussa päätettiin sulkea toimistojen ovet ja siirtyä mahdollisuuksien mukaan etätöihin. Asiakaspalvelu siirrettiin toimimaan puhelimitse ja sähköisiin kanaviin sekä asentajahenkilöstöä ohjeistettiin turvalliseen työskentelyyn. Näin pyrimme minimoimaan riskit, jotta pystymme jatkamaan toimintaa normaalisti poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Nyt olemme todenneet, että voimme turvallisesti avata toimistomme ovet tietyin ehdoin. Avaamme juhannuksen jälkeen Virtain toimistomme uudenlaisilla järjestelyillä. Ähtärin toimipiste pysyy suljettuna, rajallisen toimistohenkilökunnan määrän vuoksi. Emme jatkossa ota vastaan laskun käteis- tai korttimaksua. Pyydämme asiakkaita asioimaan toimistolla ainoastaan täysin terveinä.
 
Virtain toimiston aukioloajat 22.6.2020 alkaen:
ma, ke ja pe
klo 9-15
 
Toimistomme ovi pysyy lukittuna, mutta aukioloaikojen puitteissa sisään pääsee soittamalla ovikelloa. Asiakaspalveluhenkilökunta tulee päästämään asiakkaan sisään. Näin vältymme sisätiloissa odottamiselta asiakaspalvelijan ollessa varattuna. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja teemme päivityksiä sekä henkilökuntamme ohjeistukseen että aukioloaikoihin tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja terveys on meille kaikkein tärkeintä.

 
Asiakaspalvelu jatkuu totuttuun tapaan puhelimitse ja sähköisissä kanavissa arkisin klo 9-15.
 
Puhelinvaihde  03  4855 11
Laskutus, muutot 03 4855 410, laskutus@ksat.fi
Myynti, sopimukset 03 4855 420, myynti@ksat.fi
Verkko, liittymät 03 4855 430, verkko@ksat.fi
 

Vikapäivystyksemme toimii ympäri vuorokauden numerossa 03 4855 400