Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TOUKOWIRTANEN 2016

Olemme täällä sinua varten

Koillis-Satakunnan Sähkön päätehtävä on turvata asiakkailleen sähkön saatavuus kilpailukykyiseen hintaan kaikissa olosuhteissa. Haasteita riittää, sillä maailma ympärillämme muuttuu. Meidän tehtävä on ansaita asiakkaiden luottamus toiminnallamme ja tuottaa energiaa elämään, asumiseen sekä yrittämiseen. Haluamme säilyttää yhtiön elinvoimaisena muuttuvassa toimintaympäristössä ja säilyä alueellisesti arvostettuna työnantajana.

Asiakaslupauksemme on varmaa sähköä ja ystävällistä palvelua asiakkaidemme parhaaksi. Jotta pystymme toimimaan asiakkaidemme parhaaksi, on meidän kyettävä huomioimaan asiakkaidemme erilaiset ja muuttuvat tarpeet. Asiakkaat haluavat saada hyvää ja ammattitaitoista palvelua, varmatoimista ja hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä. Yhä useammat asiakkaat ovat myös kiinnostuneita uusiutuvista ja päästöttömistä energiantuotantotavoista. Yhtiön päivitetyssä strategiassa painopisteitä ovat säävarma sähköverkko, kannattava sähkökauppa, asiakaslähtöisyys ja uusiutumiskyky. Olemme käynnistäneet aurinkovoimakonseptin tuotteistamisen ja suunnittelemme parhaillaan sähköautojen latauspisteiden hankkimista Virroille ja Ähtäriin.

70-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi tulemme järjestämään loppuvuonna 2016 avoimet ovet sekä Virtain että Ähtärin toimipisteissä, joissa esittelemme 70-vuotiasta paikallista sähköyhtiötä.

Aurinkoista kevättä ja kesää kaikille Wirtasen lukijoille!
Vesa Hätilä
toimitusjohtaja

 

Aurinkovoimaa asiakkaillemme

Sähkön pientuotanto on kasvava trendi, jonka hyödyntämisessä haluamme olla asiakkaidemme tukena. Olemme tuotteistamassa aurinkovoimakonseptia, johon liittyen tulemme asentamaan kuluvan vuoden aikana aurinkovoimapaneelit Virtain ja Ähtärin toimipisteisiin. Tuotteistamisen myötä tarjoamme asiakkaillemme aurinkosähköjärjestelmien tuotekokonaisuuksia. Niiden avulla asiakas voi halutessaan tuottaa itse osan tarvitsemastaan sähköenergiasta. Alkukartoituksen avulla varmistamme asiakkaan tarpeille sopivan ratkaisun. Toimitus ja asennus tapahtuu “avaimet käteen” -periaatteella.

Lisätiedot
Myynti
03 485 5420
myynti@ksat.fi

 

70-vuotias haastaa asiakkaansa

JUHLAVUOSIKAMPANJA HAASTAA KOILLIS-SATAKUNNAN SÄHKÖN ASIAKKAAT MUKAAN MYYNTITYÖHÖN

Olemme lähestyneet myyntiasiakkaitamme kirjeellä, jossa haastamme asiakkaamme mukaan myyntityöhön uusien asiakassuhteiden löytymiseksi. Kampanjaan osallistuminen edellyttää voimassaolevaa myyntisopimusta Koillis-Satakunnan Sähkön kanssa.

Ehtojen täyttyessä myyjänä toiminut asiakas hyötyy uuden asiakkaan kanssa syntyneestä sopimuksesta omassa sähkölaskussaan. Kampanja on voimassa 31.5.2016 saakka.

Lisätiedot
Aarne Haikonen tai Minna Kalliojärvi
03 485 5420

 

Työmaakalenteri

Virtain alue

Maakaapelitöitä jatketaan Torppakylässä sekä Jäähdyspohjan suunnalla.

Äijännevantien alkupäässä pj-kaapelointia.

Huoltoa ja kunnossapitoa tehdään palvelualueella myös kesän kuluessa.

Ähtärin alue

Töysän keskustassa maakaapelointia Hatanpään ja Vienolan alueilla.

Ähtärin keskustassa maakaapelointia Tapion, Törön ja Hankolan alueilla sekä Leppäahontien ja Mattilantien ympäristössä.

Maakaapelitöitä Peränteen Haapakylällä ja Savolankylän Majaperällä sekä Ryötössä ja Tuomarniemellä.

Maakaapelointia välillä Varikko-Mekkoranta.

 

Kuinka vesi virtaa

VESIVOIMAN TUOTANTO NORMAALEISSA KEVÄTLUKEMISSA

Lumet ovat sulaneet ja suuremmilta kevättulvilta vältyttiin. Ylävesialtaat saadaan normaalisti täyteen, joten mökkiläiset pääsevät nauttimaan normaaleista veden pinnoista. Alkuvuodesta vesivoiman tuotanto oli hieman edellisvuotta parempi, mutta nyt tilanne näyttää olevan normaaleissa kevätlukemissa, käyttöpäällikkö Juha Koivula kertoo.

UUSI VESIVOIMALAITOS ÄHTÄRIN INHANKOSKEEN?

Tytäryhtiömme Killin Voima Oy on selvittänyt jo usean vuoden ajan mahdollisuutta rakentaa uusi vesivoimalaitos Ähtärin Inhankoskeen. Hakemus Inhankosken vesivoimalaitoksen rakentamiseksi jätettiin helmikuussa 2016 Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle. Killin Voima järjestää keskustelutilaisuuden vesivoimalaitoshankkeeseen liittyen Inhankosken alueen asukkaille ja muille asiasta kiinnostuneille toukokuussa 2016 Ähtärissä.

 

Siirry kätevään e-laskuun

Voit tilata sähkölaskun suoraan verkkopankkiisi tekemällä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Sopimusta tehdessä tarvitset asiakasnumeron ja viitenumeron viimeisestä laskusta.

E-lasku on paperiton ja helppo vaihtoehto laskun maksamiseen. Siirtyessäsi e-laskuun saat näköislaskun suoraan verkkopankkiisi, jonka voit avata erillisenä tiedostona, jolloin se näyttää aivan paperiselta laskulta. Laskun tietoja ei tarvitse erikseen näppäillä ja maksaminen helpottuu.

Halutessasi voit automatisoida e-laskun maksamisen, jolloin pankki veloittaa e-laskun eräpäivänä tililtäsi. E-lasku säästää aikaa ja luontoa.

Olethan muistanut ilmoittaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi meille, jotta saat mahdollisimman nopeasti tiedon esimerkiksi katkoksista tai häiriöistä?

Avaa asiakaslehden näköisversio: ToukoWirtanen 2016