Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SYYSWIRTANEN 2017

Tarjoamme sähköautojen lata​uksen​
Sähköautojen latauslaitteet ovat käytössä Virtain toimipisteen pihassa sekä Ähtäri Zoon parkkipaikalla.

 

​Syystuulet puhaltavat

Välillä elämässä tulee eteen vaikeita päätöksiä ja risteyskohtia, joissa kukaan ei ole kertomassa, mitä pitäisi tehdä ja kumpaan suuntaan edetä. Kesällä omalle kohdalleni tuli eteen yksi tällainen valintatilanne. Pitkällisen mietinnän jälkeen päätin tarttua uuteen haasteeseen. Aloitan Seinäjoen Energian toimitusjohtajana 1.10.2017 alkaen. Päätös vaihtaa työnantajaa oli oman työurani vaikein tähän mennessä.

Olen viihtynyt Koillis-Satakunnan Sähkössä erinomaisesti. Niin työntekijöiden, asiakkaiden, hallinnon, omistajien kuin yhteistyönkumppanien kanssa yhteistyö on sujunut erittäin hyvin.

Koillis-Satakunnan Sähkön alueella on mukavia ja fiksuja ihmisiä, eikä kauniissa järvimaisemissakaan ole moittimista.

Kuitenkin, muutos on aina myös mahdollisuus, johon toise tarttuvat helpommin kuin toiset. Oikeaa ja väärää tapaa suhtautua muutoksiin ja mahdollisuuksiin ei varmaankaan ole, asia on hyvin henkilökohtainen.

Koillis-Satakunnan Sähkö on toimittanut alueella sähköä yli 70 vuotta ja tulee toimittamaan varmuudella jatkossakin. Tämän mahdollistavat sitoutuneet omistajat, tyytyväiset asiakkaat ja ammattitaitoinen henkilöstö. Näitä kaikkia tarvitaan,  niin sähköyhtiössä kun kaikissa muissakin menestyvissä yrityksissä.

Haluan kiittää yhteisistä vuosista ja toivottaa alueelle sekä alueen ihmisille myötätuulta, muistakaa pitää huolta itsestänne ja välittää toisistanne!

Haikein syysterveisin,
Vesa

 

​Arvontojen voittajat selvillä

1.3.-30.6.2017 välisenä aika järjestimme kampanjan kaikkien asiakastietonsa päivittäneiden kesken. Asiakastietoja päivitettiin kampanjan aikana suuri määrä niin verkkolomakkeella, puhelimitse kuin kasvotusten yhtiömme asiakaspalvelupisteissä. Jokaisen kuun lopussa arvottiin 100 € lahjakortti Veikon Koneeseen.

Arvonnoissa voittivat: Timo Saviniemi (Ähtäri), Tauno Iivonen (Kotala), Anna-Liisa Vartiamäki (Virrat) sekä Pasi Herrala (Jyväskylä). Vielä kerran onnea kaikille voittajille!

Asiakastietonsa voi edelleen päivittää verkkolomakkeella osoitteessa https://ksat.fi/asiakas​ tai ilmoittaa tiedot suoraan soittamalla tai käymällä toimistolla.

 

Työmaakalenteri

Ähtärin alue

Peränteen Kallioperällä verkon saneerausta.

Pienjännitekaapelointia Ähtärin keskustassa Pellonpään ja Oikotien alueilla.

Killinkosken taajaman kaapelointia.

Töysässä kaapelointia Akonkosken sahan ja keskustan välimaastossa.

Keskijänniteverkon raivausta Ähtärissä ja Keuruulla.

Tarkastuslentoja helikopterilla keskijännitejohdoilla.

 

Virtain alue

Kaapelointia Virroilla Kanava-Marttinen alueella.

Liedenpohja-Sulkava alueella pienjännitekaapelointia.

Kotalassa ja Hauhuulla kaapelointia valokuitutöiden yhteydessä.

Haapamäen kyllästämön luona kaapelointia.

Pienjänniteverkon raivausta Liedenpohjassa ja Alavudella.

Tarkastuslentoja helikopterilla keskijännitejohdoilla.

Kaapelointia Virroilla Keiturin alueella.

Uusien mittarimallien asentaminen aloitetaan syyskuun alussa Toisveden länsipuolelta, Herrasesta Liedenpohjaan.

Tiesithän, että laskutusvaihtoehdoksi voi valita perinteisen paperilaskun tilalle e-laskun tai sähköpostilaskun. E-laskuvaltuutuksen tekeminen onnistuu oman verkkopankin kautta ja sähköpostilaskun voi valita laskutustavaksi ilmoittamalla meille sähköpostiosoitteen, johon laskun saa lähettää. ​Muistathan myös aina maksaessasi käyttää laskussa näkyvää viitenumeroa.

Avaa asiakaslehden näköisversio: SyysWirtanen 2017​​​