Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SYYSWIRTANEN 2016

Aurinkosähköä Virroilla ja Ähtärissä

Tänä vuonna toivomme runsaasti aurinkoisia syyspäiviä ainakin kahdesta eri syystä: mukavan ulkoIlusään ja auringosta saatavan sähköenergian vuoksi. Nimittäin Koillis-Satakunnan Sähkön Virtain ja Ähtärin toimipisteisiin on asennettu kesän aikana omat aurinkosähköjärjestelmät. Kyseessä ovat Wirtasetti-järjestelmät, joita tarjoamme myös asiakkaillemme.

Ähtärin aurinkosähköjärjestelmä on 4 kWp:n Wirtasetti A16 -järjestelmä, johon kuuluu 16 kappaletta 250 watin paneelia sekä invertteri, joka muuntaa paneelien vaihtojännitteen tasajännitteeksi. Järjestelmän vuosituottoarvio on jopa 3500 kWh. Wirtasetti-aurinkosähköjärjestelmät voidaan asentaa mille tahansa kattotyypille ja parhaan vuosituoton aikaansaamiseksi paneelit pyritään suuntaamaan etelään.

Virtain toimipisteessä järjestelmää ei asennettu perinteisesti katolle, vaan telineeseen pihan nurmikentälle. Siellä järjestelmä on 12 paneelin Wirtasetti A12, jonka energian vuosituotto on normaalia korkeampi 2600 kWh. Moottoroidun telineen ansiosta automatiikka suuntaa paneelit aina niille optimaalisimpaan suuntaan.

Lisätietoa Wirtasetti-aurinkosähköjärjestelmistä tämän Wirtasen takasivulla.

 

Vesivoimalla hyvä kesä

Poikkeuksellisen voimakkaat sadekuurot ovat pitäneet vedenpinnat korkealla. Killin Voiman voimalaitokset ovat tuottaneet sähköä hvyvin ja ukkosista johtuvia tuotantokatkoksia on ollut menneenä kesänä poikkeuksellisen vähän. Tuotannossa päästään todennäköisesti viime vuoden tasolla, joka oli hyvä vuosi vesivoiman kannalta. Voimalaitoksille on tehty normaalit vuosihuollot ja Soininkosken patorakennetta vahvistettiin suotojen tiivistämiseksi.

 

Emme tee puhelinmyyntiä

Puhelinmyynti on kasvattanut suosiotaan sähkönmyynnissä. Myyjät kertovat usein tekevänsä yhteistyötä paikallisen sähköyhtiön kanssa. Nämä kertomukset erehdyttävät, sillä puhelinmyyjä tekee sopimuksen toisen yhtiön lukuun. Yleensä puhelinmyyjät tarjoavat määräaikaista sopimusta, jonka jatkuvuus määräajan jälkeen sekä hintavertailuun pohjautuvat tiedot ovat valitettavan usein myyntipuheiden värittämää.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy ei harjoita puhelinmyyntiä, mutta myymme sähköä oman verkkoalueemme lisäksi myös muille verkkoalueille. Sopimuksen tekeminen onnistuu helpoiten soittamalla myynnin palvelunumeroon 03 4855 420 tai nettisivujemme kautta www.ksat.fi. Toistaiseksi voimassaolevien sopimuksien lisäksi teemme myös määräaikaisia sopimuksia tarjoushinnoin.

 

Työmaakalenteri

Virtain alue

Kaapelointia Majalahdentiellä Jäähdyspohjassa, Torppakylä-Murtolahti sekä Äijännevantien alkupäässä.

Liedenpohjassa satunnaisia kaapelityömaita valokuituprojektin yhteydessä.

Killinkosken keskustan kaapelointia.

Myöhemmin syksyllä alkavat ilmajohtojen purkutyöt edellä mainituilla alueilla.

 

Ähtärin alue

Alavudella Töysän taajamassa Hatanpään alueella keski- ja pienjännitekaapelointia.

VT 18 varressa Kirkkotien ja Lehtimäentien välillä keskijännitekaapelointia.

VT 18 varressa välillä Varikko-Niemisvedentie keskijännitekaapelointia.

Mesikämmenen alueella 20 kV:n maakaapelointia.

Ähtärin alueella myös 20 kV:n raivauksia:
Keuruun Liesjärvellä välillä Korkatti-Hirvikylä
Keuruun Lavikossa välillä Viinikanjärvi-Suojoki
Ähtärin Myllymäellä välillä Sahinmäki-Hirvilammen th
Ähtärin Myllymäellä Verkkomäentien ja Peuramäentien varressa

 

Aurinkovoimaa asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme aurinkosähkötuotteita, jotka sisältävät asiakkaan tarpeen mukaisen aurinkopaneelijärjestelmän avaimet käteen -toimituksena. Haluamme olla auttamassa niitä asiakkaita, jotka tahtovat tuottaa itse osan tarvitsemastaan sähköenergiasta aurinkovoimalla.

Mikäli olet kiinnostunut aurinkosähkötuotteistamme, täytä yhteydenottolomake www-sivuillamme tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tietoa Wirtasetti-järjestelmistä löytyy www-sivujemme aurinkosähköosiosta.

Avaa asiakaslehden näköisversio: SyysWirtanen 2016