Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SYYSWIRTANEN 2015

Virtain Sampolan kaapelointi vauhdissa

Maakaapelointi Virtain Sampolassa on hyvässä vauhdissa.

– Työt aloitettiin keväällä Heinäahon sähköasemalta kohti Asematietä, josta toinen linja haarautui vanhan myllyn kautta Sampolaan. Sähkökaapeli vedetään Valtatie 23:n varrella sijaitsevalle Virtain sähköasemalle asti, aluepäällikkö Erkki Korhonen Koillis-Satakunnan Sähköstä kertoo.

– Tämä on iso, kallis ja monimutkainen projekti, hän kuvaa työmaata.

Sähkökaapelin mukana maahan upotetaan tiedonsiirtoa varten kuitukaapeli yhtiön omaan käyttöön.

– Sitä myöten kulkee aikanaan muun muassa kunnon valvonnan tietoa.

Sähkökaapelia asennetaan usean kilometrin matkalle. Lisäksi alueella on kolme muuntamokoppia.

Koppien nimissä säilyy palanen paikkakunnan elinkeinoelämän historiaa.

– Niiden nimet ovat Viljanmaa, Sampola ja Valmet, Korhonen kertoo.

Sampolan kaapelointi liittyy säävarman verkon rakentamiseen.

Sähkönjakelun varmuutta on lisätty myös Kotalantien varrella, jossa on uusittu ilmajohtoja.

– Johdot on tuotu metsästä tien varteen. Se on maakaapeloinnin sijaan hyvä vaihtoehto etenkin kallioisella alueella, jossa maahan kaivaminen on kallista ja hankalaa.

 

Arvoisa asiakkaamme

Olemme uusineet verkkosivustomme www.ksat.fi. Sivujen ulkoasu on muotoiltu uudelleen ja käyttö on entistä helpompaa ja suoraviivaisempaa. Sähköinen asiointi on nyt mahdollista yhden sivun kautta, jossa kaikki sähköiset palvelut ovat valittavissa. Sähköinen asiointi antaa mahdollisuuden asioida kanssamme silloin, kun on aikaa arjen muiden askareiden lomassa.

Online-palveluun voi rekisteröityä maksutta. Oman sähkön kulutuksen raportti tuntitasolla, sähkösopimukset sekä sähkölaskuarkisto ovat online-palvelussa kätevästi saatavilla. Raportoinnissa sähkön kulutusta verrataan valtakunnallisen vertailuryhmän arvoihin. Kun seurailee hetken, voi huomata kiinnostuksen kipinän ja halun palata sivuille aina uudelleen.

Online-palvelussa voi yhtiön verkon alueella sijaitsevasta kohteesta tilata sähkönjakelun häiriöilmoituksen tekstiviestinä. Halutessaan viestin vastaanoton voi rajata esimerkiksi päiväsaikaan tuleviin ilmoituksiin.

Uusi sähkösopimus on helppo tehdä sähköisen asioinnin sivultamme. Määräaikaiset sähkösopimustuotteet ovat aina saatavilla verkkokaupastamme. Monet ovatkin jo tehneet määräaikaisen sopimuksen. Siten on myös helpompaa vastailla sähkön puhelinmyyjien väheneviin yhteydenottoihin, kun määräaikainen sopimus on voimassa.

Muuttoilmoituksen voi myös kätevästi tehdä sähköisen asiointimme kautta. Lähetämme verkkosopimuksen ja myyntisopimuksen vahvistusilmoituksena erikseen aina verkkokaupassa asioinnin jälkeen.

Sähköisen asioinnin sivuilta löytyy myös jakelualueen häiriökartta, joka päivittyy kahden minuutin välein. Kartasta näkyy menellään olevat ja suunnitellut tulevat työkeskeytykset. Nämä ovat hyvää informaatiota poissa ollessa, varsinkin vapaa-ajan asunnon omistajille ja käyttäjille.

VIDEOASIOINTI on aivan uusi palvelumme, joka avaa sähköiselle asioinnille täysin uuden merkityksen ja ulottuvuuden.

Hyvät asiakkaamme, sähköiset palvelumme ovat Teitä varten. Olkaa hyvät, käyttäkää niitä ja antakaa meille palautetta.

Palveluterveisin
Aarne Haikonen
myyntipäällikkö

 

Palvelu pelaa myös videoasioinnin kautta

Koillis-Satakunnan Sähkön palvelukanavien valikoima on laajentunut. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen ja muille sidosryhmille mahdollisuutta yhteydenpitoon videoasioinnin kautta. Palvelussa voi helposti ja tietoturvallisesti asioida kasvotusten yhtiön työntekiijöiden kanssa nettiselaimen välityksellä.

Videoasioinnissa ovat laajasti mukana yhtiön eri toiminnot, esimerkiksi asiakaspalvelu, laskutus, myynti, uudet sähköliittymät ja verkosto sekä yhtiön johto.

Videoasiointipalvelussa asiakkaan on mahdollista varata etukäteen aika videoneuvottelua varten yhtiön työntekijöiden kanssa. Lisäksi asiakaspalvelun, myynnin ja laskutuksen kanssa on mahdollista käyttää ns. asioi heti -toimintoa, eli ottaa videoyhteyden yhtiön asiakaspalveluun ilman etukäteistä ajanvarausta.

Videoasioinnin tavoitteena on tarjota vaivattomia ja turvallisia palveluita, joihin asiakas pääsee helposti käsiksi paikasta riippumatta niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Palvelu ei vaadi erityisen ohjelman asentamista, vaan toimii Chrome-nettiselaimen kautta. Linkki videoasiointiin löytyy yhtiön nettisivuilta www.ksat.fi. Teknologian videoasiointiin toimittaa VideoVisit Oy.

Videoasiointipalvelu on yksi osoitus siitä, että Koillis-Satakunnan Sähkö seuraa aikaana ja panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun myös uusia sähköisiä palvelukanavia käyttäen.

Koillis-Satakunnan Sähkö palvelee asiakkaita edelleen myös samaan tapaan kuin ennekin: puhelimitse ja paikan päällä toimistolla, ja näiden lisäksi yhtiö haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden asioida videoyhteyden kautta. Sähköyhtiö toivottaa kaikki asiakkaansa tervetulleiksi tutustumaan uuteen palvelumuotoon!

Lisätietoja asiasta antavat Koillis-Satakunnan Sähkön toimitusjohtaja Vesa Hätilä tai talouspäällikkö Anu Rantala.

 

Uusilla verkkosivuillamme määräaikaisen sopimuksen tekeminen on helppoa!

Hinnat ja sopimusajat ovat aina nähtävissä verkkosivuillamme www.ksat.fi. Sopimuksen voi tehdä kätevästi sähköisen asioinnin sivulla kohdasta uusi sopimus, josta pääsee ostoksille verkkokauppaamme.

Määräaikaisten sopimusten tarjoushinnat vaihtelevat markkinatilanteen mukaan viikoittain. Määräaikaisen sopimuksen aikana asiakkaan energiahinta ei muutu. Määräaikaisen sopimuksen voi tilata myös puhelimitse.

Määräaikainen sopimus on nyt halpa!

 

Laskun ulkoasu muuttuu

Uudistamme sähkölaskun ulkoasua syksyn kuluessa, samalla sivujen määrä vähenee. Laskun maksamiseen tarvittavat tiedot ovat jatkossakin laskun etusivulla. Laskuerittely on laskun kääntöpuolella, ja lisäsivuja käytetään laskukohtaisesti erittelytietojen esittämiseen.

 

E-lasku verkkopankkiin

Tallenna asiakasnumero ja viimeisen sähkölaskun viitenumero verkkopankin e-laskupalveluun. E-lasku on esitysmuodoltaan samanlainen kuin paperilasku.

 

Vesivoiman tuotanto sivuaa ennätyksiä

Killin Voiman tuotanto on ollut menneenä kesänä huipputasolla.

– Vesivoimaa saadaan tälle vuodelle hyvin, käyttöpäällikkö Juha Koivula kertoo. Päästäänkö ennätyslukuihin, sen näyttää tuleva syksy.

– Sähkön tuotannon kannalta vuosi 2015 on ollut kaiken kaikkiaan hyvä. Keväällä ylävesiallas eli Ähtärinjärvi täyttyi sulamisvesistä, ja jouduttiin jopa ohijuoksutuksiin.

– Vettä saatiin kevään ja kesän mittaan runsaasti. Tuotanto olikin 60 prosenttia suurempi huhti-kesäkuussa kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna. Myös heinäkuu oli kovin sateinen, käyttöpäällikkö Juha Koivula toteaa.

– Juoksutuksen ovat olleet kolmekin kertaa suuremmat kuin kesäaikana yleensä. Viimeksi vastaavalla tasolla oltiin vuonna 2001.

Käyttöpäällikkö Koivula on tyytyväinen, että sähköä täysillä tuottaneet voimalaitokset ovat toimineet hyvin. Killinkosken voimalaitoksessa tehtiin elokuun lopussa normaalit tarkastus- ja huoltotoimet.

 

Avaa asiakaslehden näköisversio: SyysWirtanen 2015