Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sähköverkon saneerausta Töysässä

Sähkömarkkinalain vaatimusten täyttämiseksi jatkamme sähkönjakeluverkkomme saneerausta mm. Töysässä. 20kV johtojen kaapelointia jatketaan entisen meijerin alueelta Ähtärintien ja Lehtimäentien risteyksestä Alavuden suuntaan Lehtosen alueelle, sekä Riihimäen ja Ojanperän välisellä alueella.

Samassa yhteydessä ko. alueiden pylväsmuuntamot korvataan puistomuuntamoilla ja myös pienjänniteverkot tullaan kaapeloimaan.

Karttaliitteessä on esitetty alueet, joita saneeraus tässä yhteydessä koskee. Kaapelireitit ja muuntamoiden sijoituspaikat selviävät maastosuunnitteluvaiheen aikana.

Aikataulu
Saneeraukset toteutetaan kahtena erillisenä hankkeena. Molempien kohteiden osalta maastosuunnittelu on käynnissä.

Meijeri – Lehtonen -projektin maastosuunnittelijaksi on nimetty Arto Teppo ja Riihimäki-Ojanperä -projektiin Mikko Savilahti. Maastosuunnittelijamme ovat maanomistajiin yhteydessä henkilökohtaisesti suunnittelutyön aikana.

Verkon rakennustyöt Meijeri – Lehtonen -projektin osalta pyritään keliolosuhteiden salliessa toteuttamaan vielä kuluvan vuoden aikana. Riihimäki – Ojanperä -projektin toteutus ajoittuu ensi keväälle.

Lisätiedot
Maastosuunnittelija Arto Teppo puh. 044 7355 257 tai sähköposti arto.teppo@ksat.fi
Maastosuunnittelija Mikko Savilahti puh. 044 7355 235 tai sähköposti mikko.savilahti@ksat.fi
Verkostosuunnittelija Petri Lahti puh. 044 7355 236 tai sähköposti petri.lahti@ksat.fi
Suunnittelupäällikkö Matti Kolari puh. 044 7355 240 tai sähköposti matti.kolari@ksat.fi

Kartta saneeraustöistä