Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Postilakko on päättynyt

Posti- ja logistiikka alan unioni PAU:n lakko on päättynyt, mutta lakon vaikutuksesta paperilaskujen toimitusta saattaa viivästyä edelleen. Sähköisten laskujen toimitus tapahtuu normaalisti, joten suosittelemme vaihtamaan laskun toimitustavaksi sähköpostilaskun, e-laskun, suoramaksun tai yrityksen verkkolaskun. Ohjeet laskutustavan vaihtamiseen löydät nettisivuiltamme.

Järjestelmästämme lähteneet laskut ovat saatavilla Online-palvelustamme tai pyydettäessä asiakaspalvelustamme. Lakon aikana toimitettaville laskuille ei muodostu viivästyskorkoa ja eräpäivää voimme tapauskohtaisesti siirtää erillisellä yhteydenotolla.

Määräaikaisen sopimuksen uusiminen

Jos olet saanut määräaikaisen sopimuksen jatkotarjouksen postitse, voi sen uusia Online-palvelumme kautta tai soittamalla myynnin asiakaspalveluun. Mikäli olet jo palauttanut saamasi tarjouksen postin jaettavaksi, käsittelemme muutokset lomakkeiden saavuttua meille.

 
Ottaessa meihin yhteyttä ja helpottaaksesi asioinnin sujuvuutta, pyydämme ottamaan esille mahdollisuuksien mukaan tiedot (asiakasnumeron tai käyttöpaikkatunnuksen) aiemmasta laskusta.

 
Asiakaspalvelun yhteystiedot:
– puhelinvaihde p. 03 4855 11
– laskutus p. 03 4855 410 tai laskutus@ksat.fi
– myynti p. 03 4855 420 tai myynti@ksat.fi

 
Artikkelia päivitetty 27.11.2019, lakko on päättynyt.