Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Online-palvelun uudistus

Asiakastietojärjestelmän vaihdon myötä olemme saaneet käyttöön myös uuden asiakasportaalin (Online-palvelu) ja sopimusportaalin (verkkokauppa).

Uudessa asiakasportaalissa voi seurata omaa sähkönkulutusta, tarkastella laskuja ja sopimuksia sekä päivittää asiakastietoja. Asiakasportaalissa on mahdollista myös päivittää sähkösopimuksia, tehdä muuttoilmoitus ja hyväksyä tarjouksia.

Uuteen asiakasportaaliin ei tarvitse erikseen rekisteröityä. Asiakasportaaliin kirjaudutaan joka kerralla asiakastunnuksella ja sopimusnumerolla. Nämä tiedot löytyvät mm. uusimmalta sähkölaskulta. Kirjautumiseen tarvitaan sopimustunnus, joka on 8 merkkiä pitkä. Portaalin on mahdollista kirjautua myös verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jolloin asiakastietojen päivitys on mahdollista. Vanhalla rekisteröidyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla ei enää pääse uuteen portaaliin.

Uusittu verkkokauppamme on entistä suoraviivaisempi. Tuotteita voi selailla verkkosivuillamme ja jatkaa tuotevalinnasta vaivattomasti verkkokauppaan. Sopimusvahvistus lähetetään automaattisesti sopimuksen teon jälkeen.

Online-palvelu
Tee sähkösopimus