Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Myynnin kevätkuulumisia

Kevät on saapunut ja aurinko lämmittää jo mukavasti. Lauhan ja sateisen talven jälkeen vesivoimaa on hyvin saatavilla ja tuulisena päivänä tuulivoima on merkittävässä asemassa sähköntuotannossa. Sähköä siis riittää ja hyvä tuotannon tilanne vaikuttaa yhtenä osatekijänä myös sähkön markkinahintaan.

Monet asiakkaamme ovatkin valinneet TuntiWirta tuotteemme, jolla voi hyödyntää edulliset tuntihinnat viikonloppuna sekä yöntunteina. TuntiWirran energian hinta muodostuu Nord Pool Spot-sähköpörssin Suomen alueen tuntihinnasta ja marginaalista.

IkiWirta-tuotteemme on ekologinen tapa käyttää sähköä ja pienentää hiilijalanjälkeä. IkiWirran energia tuotetaan omissa, paikallisissa vesivoimalaitoksissa Virroilla ja Parkanossa. IkiWirta on sertifioitua, uusiutuvaa energiaa.

Määräaikaiset, VakaaWirta sähkösopimukset eri mittaustavoilla kuuluvat vakiotarjontaamme. Hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Sopimus on siis turvallinen valinta, eikä sopimusasioita tarvitse miettiä koko ajan.

Klikkaa tuotesivuillemme ja tutustu eri sopimusvaihtoehtoihimme. Sopimuksen tekeminen on vaivatonta nettisivujemme kautta tai vaikka puhelimitse numerossa 03 4855 420.

Aurinkosähkö – Wirtasetti

Toimitamme asiakkaillemme aurinkosähköjärjestelmiä. Alkuvuodesta 2020 Wirtasetti -aurinkovoimalat uudistuivat. Nyt valittavissa on suurempi valikoima ja sopiva paketti löytyy varmasti jokaisen tarpeeseen. Voimalat toimitetaan avaimet käteen -periaatteella alkukartoituksen jälkeen. Huomioitavaa on myös, että ostamme verkkoon syötettävän ylijäämäsähkön markkinaperusteisesti. Lisätietoja Aurinkosähkö-sivultamme.

Vielä ehtii parhaaseen aurinkosesonkiin mukaan hankkimalla oman Wirtasetti-voimalan!

Yhteystiedot:
myynti@ksat.fi
puh. 03 4855 420