Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Myynnin avainhenkilö vaihtuu

Yhtiön palveluksessa lähes 30 vuotta ollut Aarne Haikonen jää eläkepäiville myyntipäällikön tehtävistä maaliskuun alusta alkaen. Toimen vastaanottaa tammikuussa Koillis-Satakunnan Sähkössä aloittanut Teemu Brandt. Aarne on hoitanut Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n sähkökauppaa vuodesta 1999 ja vuosien mittaan vastuualueeseen on kuulunut sähkön myyntiä, asiakaspalvelua, laskutusta ja markkinointia. Viimeisinä vuosina sähkölaskutuksen tilalle vastuualueeseen tuli operatiivisen sähkön hankinnan kokonaisvastuu.

Aarne Haikonen:
”Vuonna -92 aloitin Koillis-Satakunnan Sähkön aluetoimistolla Ähtärissä. Oli hienoa tutustua ja palvella seudulla asuvia asiakkaita. Sähkön myynnin vapauduttua Suomessa, otin haasteen vastaan ja lähdin kehittämään vapaata sähkökauppaa Koillis-Satakunnan Sähkössä. Myynnin vastuuhenkilönä palvelun kautta tutuiksi tulivat myös Virtain, Alavuden, Keuruun ja Kihniön alueen asiakkaat. Tänä päivänä merkittävässä osassa ovat myös laajalla alueella ja eri paikkakunnilla asuvat ja toimivat myyntisopimusasiakkaat. Työtä ja haasteita on riittänyt sopivasti ja olen saanut olla mukana energia-alan kehityksessä. Nyt on tullut viestikapulan vaihdon aika, – vanha vaihtuu uuteen. Esitän kiitokseni kaikille asiakkaille, joita olen saanut palvella näiden vuosien aikana!”

Teemu Brandt:
”On ollut hienoa seurata muutama viikko, kuinka asiat on täällä hoidettu eteenpäin katsoen. Sähkönmyynti asiakkaillemme, vanhoille ja uusille jatkuu katkeamattomana ja odotankin hyvää yhteistyötä alueen yritysten ja ihmisten kanssa. Täällä on tekemisen meininki ja tahdomme palvella aluetta mahdollisimman tehokkaasti sekä häiriöttä ja olla sähkömarkkinoilla kilpailukykyinen ja omavarainen myös jatkossa. Toivon asiakkailta, että haastakaa meidät ja tehdään yhdessä tästä alueesta elinvoimaisempi pitkälle tulevaisuuteen. Aarnelle haluan osoittaa omat kiitokseni ja toimeliaita vapaaherran päiviä. Ollaan yhteydessä.”