Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MARRASWIRTANEN 2016

Avoimet ovet juhlavuoden kunniaksi

Koillis-Satakunnan Sähkö täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Järjestämme juhlavuoden kunniaksi toimipisteillämme Avoimet ovet -asiakastapahtumat keskiviikkona 30.11.2016 Ähtärissä ja 1.12.2016 Virroilla. Päivien aikana on mahdollista tulla tutustumaan toimintaamme ja tavata henkilökuntaamme klo 10-15 välisenä aikana.

Luvassa muun muassa infopisteitä eri osastojen toiminnoista, asentajien työnäytöksiä, kalustoesittelyä, aurinkopaneelitietoutta suoraan asiantuntijoilta jne. Lisäksi tarjolla soppaa ja kakkukahvia koko päivän.

Seuraa tiedottelua Facebookissa: www.facebook.com/koillissatakunnansahko ja kotisivuillamme: www.ksat.fi.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

 

Työmaakalenteri

Virtain alue

Majalahdentie Jäähdyspohja-Vankkurimännikkö-Betoni kaapelointia ja kytkentää.

Liedenpohjan valokuituhankkeen yhteydessä kaapeloidaan mm. Sulkavankylän suuntaa.

Torppakylä-Murtolahti kaapelointia ja kytkentää.

Killinkosken keskustan kaapelointia.

Pihlajavedelle Kalikkamäen suuntaan 20 kV johtoa ja kaapelointia.

Kotalan kylätaajaman suunnittelutyöt alkavat.

Huolto- ja kunnossapitotöitä koko alueella.

Myöhemmin syksyllä ja tavella alkavat ilmajohdon purkutyöt kaapeloiduilla alueilla.

 

Ähtärin alue

Killinkosken keskustan kaapelointia.

Töysässä Hatanpää-Ojanperä-Peruskoulu kytkentää.

Ähtärissä Kierinniemi-Santamäki kaapelointia.

Mesikämmenen ympäristössä kaapelointia.

Pirjonniemi-Uutela alueella kaapelointia.

Inhan ympäristössä kytkentätöitä.

Huolto- ja kunnossapitotöitä koko alueella.

Myöhemmin syksyllä ja talvella alkavat ilmajohdon purkutyöt kaapeloiduilla alueilla.

 

Suurjännitteistä sähköverkkoa kehitetään

Syyskuun alkupäivinä kytkettiin Virtain sähköaseman kautta kulkevassa Sähkö-Virkeät Oy:n suurjännitteisessä siirtoverkossa käyttöön 110 kilovoltin katkaisija.

Katkaisija sijoitettiin keväällä rakennetulle uudelle kytkinkentän osalle. Investoinnin tarkoitus on helpottaa siirtoverkon kytkentäjärjestelyjä verkon huoltotilanteissa, joissa tietty johdon osa pitää saada töiden ajaksi jännitteettömäksi. Myös mahdollisten siirtoverkon vikatilanteiden hallintaa saadaan nopeutettua.

Katkaisijan asennus on osa siirtoverkon kehittämissuunnitelmaa, jossa noin kymmenen viime vuoden aikana verkkoon on lisätty useita kytkinlaitteita, sekä sähköverkon relesuojausta. Hanke toteutettiin Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n käyttöosaston työnä.

Sähkö-Virkeät Oy on Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n ja Keuruun Sähkö Oy:n yhdessä omistama verkkoyhtiö, joka ylläpitää 110 kilovoltin suurjännitteistä siirtoverkkoa välillä Alajärvi-Ähtäri-Virrat-Keuruu-Petäjävesi. Tämä siirtoverkko liittyy Fingrid Oyj:n kantaverkkoon Alajärvellä ja Petäjävedellä.

 

Jaa muistosi -kilpailu

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n 70 vuotta kestäneelle taipaleelle mahtuu paljon muistoja, joista haluaisimme kuulla. Järjestämme juhlavuoden kunniaksi kilpailun, johon voit osallistua kirjoittamalla muistosi tai kokemuksesi paikallisen sähköyhtiön kanssa koetuista hetkistä ja sattumuksista.

Kerätään yhdessä talteen mieleenpainuvimmat hetket, sillä juuri sinun muistosi ovat tallentamisen arvoisia tuleville sukupolville! Parhaat työt palkitaan.

Vapaamuotoisen tarinan voit lähettää meille Facebookissa, sähköpostitse myynti@ksat.fi tai postitse Virtain toimipisteeseen.

 

Kilpailuaika 1.11.-12.12.2016.
Pidätämme oikeuden tarinoiden julkaisuun.

Lisätietoja Facebookissa: www.facebook.com/koillissatakunnansahko ja kotisivuillamme www.ksat.fi.

 

Osallistuimme energiansäästöviikkoon

Koillis-Satakunnan Sähkö osallistui viikolla 41 (10.-16.10.2016) vietettyyn Motivan järjestämään valtakunnalliseen energiansäästöviikkoon.

Energiansäästöviikko on vuosittain viikolla 41 toistuva kampanja, jonka aikana kiinnitetään huomiota energiansäästöön, tottumuksiin käyttää energiaa sekä energiankäytön ympäristövaikutuksiin, niin kotilauksissa kuin yrityksissäkin. Vuosien saatossa osallistujamäärä on kasvanut runsaasti. Ensimmäisenä vuonna osallistujia oli 16 yritystä ja yhteistöä, tänä vuonna luku on 378.

Teemoina Energiansäästöviikolla ovat muun muassa ruokahävikki, liikenne, sähkönkäyttö ja lämmitys. Teemakampanjalla pyritään saamaan viikon aikana harjoiteltuja energiansäästökeinoja osaksi arkea, niin että niistä tulisi itsestäänselvyyksiä. Usein jo pienillä säädöillä voidaan saada aikanaa merkittäviä parannuksia.

Viikon aikana jaoimme mm. energiansäästämiseen liittyviä vinkkejä asiakkaillemme Facebook- ja kotisivujemme kautta. Esimerkiksi sähkölämmittäjän energiantehokkuuden parantamiseksi ensimmäinen vinkki on ottaa käyttöön Online-palvelumme, josta voi seurata omaa sähkönkulutusta. Lisää vinkkejä löytyy kotisivuiltamme: www.ksat.fi.

Lisää tietoa energiansäästöviikosta: www.energiansaastoviikko.fi

 

Vesivoiman kuulumiset

Vesivoimavuodesta näyttäisi tulevan hieman tavanomaista parempi. Keskikesän runsaat sateet pitivät virtaamat ja tuotannon hyvällä tasolla. Elokuun puolen välin jälkeen alkanut lähes sateeton jakso on pienentänyt virtaamat ajankohtaan nähden normaaleiksi.

Syksyn sateet näyttävät päästäänkö ennustettuun keskimääräistä parempaan tuotantovuoteen.

 

Inhankosken kuulumiset

Tytäryhtiömme Killin Voima Oy on jättänyt helmikuussa 2016 hakemuksen vesivoimalaitoksen rakentamiseksi Ähtärin Inhankoskeen. Hakemus on edelleen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston käsiteltävänä.

Avaa asiakaslehden näköisversio: MarrasWirtanen 2016