Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Laskutukseen muutoksia

Siirryimme toukokuun alusta alkaen kaikkien asiakkaidemme osalta kuukausilaskutukseen. Laskutus tehdään totuttuun tapaan aina kuukauden alkupäivinä ja eräpäivä määräytyy 14 päivän maksuehdon mukaan. Ensimmäinen sähkölasku uudessa laskutusrytmissä toimitetaan asiakkaille kesäkuun alussa.

Sähkölaskutus perustuu aina edellisen kuukauden toteutuneeseen energiankulutukseen ja kiinteään perusmaksuun. Kuukausilaskutuksen myötä asiakkaan on helppo seurata omia kulutuksiaan myös laskuilta. Laskutusvaihtoehtoina käytössämme on e-lasku, sähköpostilasku, suoramaksu sekä perinteinen paperilasku.

Sähköisten laskutustapojen käyttöönottaminen

Suosittelemme asiakkaillemme sähköisten laskutuskanavien käyttämistä, sillä se on ekologinen ja nopea tapa saada laskut perille.

E-laskun tilaaminen onnistuu omassa verkkopankissa, jolloin lasku tulee jatkossa suoraan sinne. Verkkopankissa e-laskun tarkastaminen ja maksaminen onnistuu kätevästi ja voit myös halutessasi arkistoida tai tulostaa sen.

Sähköpostilaskutuksessa lasku toimitetaan suoraan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostilaskutusta koskevan tietomuutoksen voit tehdä nettisivujemme online -palvelun kautta tai ilmoittamalla muutoksen sähköpostitse laskutus@ksat.fi.