Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lähetä kuvamuisto ja voita sähköpolkupyörä

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON TAVOITETTU!

Lämpimät onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
Voittanut kuvamuisto tullaan julkaisemaan viikolla 35. (Lisätty 24.8.2021)

 

Koillis-Satakunnan Sähkö 75 vuotta kuvakilpailu

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on vaikuttanut alueemme arjessa jo 75 vuotta. Onko sinulla kuvamuistoja liittyen yhtiömme historiaan? Oletko kenties juuri ikuistanut alueellamme sijaitsevan maiseman, jossa näkyy sähkölinjaa tai muuta alaamme liittyvää?

Lähetä meille ottamasi tai omistamasi kuvamuisto, joka liittyy jollain tavalla Koillis-Satakunnan Sähkön historiaan, alueemme sähköverkkoihin tai sen rakennustöihin, tai muuhun arkiseen asiaan, johon olemme olleet sähköyhtiönä mukana vaikuttamassa. Kuvan tulee itse ottamasi tai omistamasi (kuvaan tulee olla käyttöoikeudet).

 

Parhaimman kuvan lähettäjä voi voittaa Tunturin e-City sähköpolkupyörän!

Kilpailuun osallistuvan kuvan voi toimittaa meille sähköpostilla osoitteeseen: arvonnat@ksat.fi. Kuvan lisäksi mainitsethan sähköpostissasi yhteystietojen lisäksi mahdolliset lisätiedot kuvasta esim. mistä ja milloin se on otettu. Pidätämme oikeuden käyttää kaikkia meille toimitettuja kuvia yhtiön omassa markkinoinnissa

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n henkilöstöstä koostuva raati valitsee kaikista perjantaihin 20.8.2021 mennessä toimitettujen kuvien joukosta voittajan, joka saa omakseen Tunturi e-City sähköpolkupyörän (arvo n. 2 000 €). Kilpailu on avoin kaikille yksityishenkilöille, lukuunottamatta Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n nykyistä henkilöstöä.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja tiedot julkaistaan syyskuussa ilmestyvässä asiakaslehti Wirtasessa, yhtiön nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailun säännöt on luettavissa täältä.