Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kulutuksen seuranta

Joskus on tilanteita, jolloin sähkönkulutusta haluaa seurata. Esimerkiksi vapaa-ajan asunnon kulutusta on hyvä seurata silloin, kun itse ei ole paikalla tai kun on tehty muutoksia lämmitysmuotoon. Omaa sähkönkulutusta voi seurata Online-palvelusta, joka löytyy verkkosivuiltamme. Kulutustietojen lisäksi palvelusta löytyy asiakas- ja sopimustiedot sekä laskuarkisto.

Palveluun kirjaudutaan sopimus- ja asiakasnumeroilla, jotka löytyvät laskulta. Tällöin kaikki toiminnallisuudet eivät ole saatavilla, esimerkiksi asiakastietoihin ei voi tehdä muutoksia. Kannattaa huomioida se, että kirjautuminen vaatii uuden, laskulta löytyvän 30-, 40- tai 80- alkuisen kahdeksan merkkiä pitkän sopimusnumeron. Vanhat, lyhyet sopimustunnukset eivät käy kirjautumiseen.

Mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla kirjauduttaessa kaikki toiminnallisuudet ovat käytettävissä. Verkkopankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella kirjautuminen toimii parhaiten, mikäli sopimukset ovat yhden henkilön nimissä. Mikäli sopimuksen haltijoita on useampia, kannattaa kirjautua sopimus- ja asiakasnumerolla tai kysyä ohjeita asiakaspalvelustamme, p. 03 4855 420.

Kulutuksen seuranta on laskuarkiston lisäksi suosituin toiminnallisuus Online-palvelussa. Omaa kulutusta voi seurata vuositasolla, päivätasolla tai vaikka tuntikohtaisesti. Kulutustietojen näkymän tarkkuutta voi säädellä sekä pikavalinnolla että ajanjaksolla. Pikavalinnat antavat tarkastelu hetkeä lähinnä olevat tiedot diagrammiin. Ajanjaksovalinnoilla saa tarkasteltua haluttua ajanjaksoa.

Viime vuoden kulutustietoja voi tarkastella suoraan pikavalinnoilla valitsemalla painike “VUOSI” tai valitsemalla pikavalinnoista ensin “KUUKAUSI” ja sitten valita ajanjaksoksi 1.1.2019-31.12.2019.


 

Tarkemman tuntikulutuksen saa esiin valitsemalla pikavalinnoista “PÄIVÄ” ja valitsemalla haluttu ajanjakso. Tuntikohtaisessa tarkastelussa kannattaa valita mahdollisimman lyhyt ajanjakso, jolloin diagrammin tulkitseminen on helpompaa.


 

Mikäli Online-palvelun käytössä on epäselvyyttä, voit ottaa yhteyttä Onlinen “OTA YHTEYTTÄ”-painikkeen katutta, sähköpostilla osoitteeseen myynti@ksat.fi tai puhelimitse 03 4855 420.

Siirry Online-palveluun tästä.