Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Koillis-Satakunnan Sähkö 75 vuotta valokuvakilpailu

Koillis-Satakunnan Sähkö 75 vuotta valokuvakilpailu

Onko sinulla kuvamuistoja liittyen Koillis-Satakunnan Sähköön? Oletko kenties juuri ikuistanut maiseman, jossa on jotain sähköön liittyvää?

Osallistu valokuvakilpailuun omalla valokuvalla. Kuva voi olla vanha tai uusi, mustavalkoinen tai värillinen. Kuva voi liittyä esimerkiksi Koillis-Satakunnan Sähkön historiaan tai verkonrakennukseen. Kuva voi olla myös alueemme maisemaa, jossa on vaikka sähkölinja tai ihan jotain muuta sähköön liittyvää. Pääasia valokuvakilpailuun osallistuvassa kuvassa on, että valokuva on omistuksessasi tai sinun itsesi ottama.

Kilpailuun voi ottaa osaa lähettämällä valokuva osoitteeseen arvonnat@ksat.fi. Lähetä kuva pe 20.8.2021 mennessä. Jos mahdollista, kerro lisätietoja kuvasta, mistä ja milloin kuva on otettu. Kilpailu on avoin kaikille yksityishenkilöille, lukuun ottamatta Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n nykyistä henkilöstöä.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n henkilöstöstä koostuva raati valitsee voittajan kilpailuun osallistuneiden joukosta. Voittaja saa palkinnoksi sähköpolkupyörän, joka on arvoltaan n. 2 000 euroa.

Lähettämällä kuvasi meille, annat luvan käyttää kuvaa Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n markkinoinnissa.

Kilpailun voittaja tullaan julkaisemaan syyskuussa ilmestyvässä asiakaslehti Wirtasessa sekä yhtiön nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailun säännöt luettavissa täältä.