Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme myyntipäällikköä

Nykyisen myyntipäällikön eläköityessä haemme sinua energisoimaan sähkönmyyntiä erityisesti yritysasiakkaiden parissa. Pääset myös tiimisi kanssa kehittämään markkinointia ja palvelutarjontaa sekä osallistumaan aktiivisesti johtoryhmätyöskentelyyn.

Koillis-Satakunnan Sähkö on kiinnostunut sinusta, joka osaa osallistaa, innostaa sekä hyödyntää yhteisiä ideoita. Tilaa on myös vastuulle, itseohjautuvuudelle ja aktiivisuudelle yritysmyynnissä. Sähkökauppamme on kannattavaa ja markkinoilla olemme tunnistaneet oman kasvupotentiaalimme. Sinun menestymistäsi myyntipäällikön tehtävässä tukee yhtiön hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus vaikuttaa toimintaan johtoryhmän jäsenenä.

Koillis-Satakunnan Sähkö on hyvin johdettu, kehittymistä suosiva ja kannattava paikallinen energiayhtiö. Myyntipäällikkönä sinulla on tilaisuus hyödyntää oman tiimisi jäsenten osaamispotentiaalia myynti- ja kehitystavoitteiden saavuttamisessa. Saat hyvän mahdollisuuden edistää sähköenergian myyntiä ja markkinointia mm. hakemalla uusia kumppaneita digitaaliseen markkinointiin ja kehittämällä asiakkaille tarjottavia palveluita.

Saat vastuullesi yhtiön sähkönmyynnin euro- ja volyymitavoitteet, katteen sekä kannattavuuden. Siksi odotamme sinulta riittävää tuntemusta sähkökaupasta ja sähkömarkkinoista. Työssäsi tarvittavat kielitaidot ovat suomi ja englanti. Myyntikokemusta olet hankkinut ainakin viiden vuoden ajalta yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa. Esimiestehtävääsi tukee vähintään aiempi taustasi projektiesimiehenä. Toivomme, että sinulla on näytöt myönteisestä ja johdonmukaisesta työskentelytavasta oman organisaation sekä kumppaneiden kanssa. Sinulla on myös energiaa ja kyky saada muut mukaan kehittämään ja edistämään sähkönmyyntiä.

Työpaikkasi on Koillis-Satakunnan Sähkön päätoimipaikka Virrat. Esihenkilösi on yhtiön toimitusjohtaja. Myyntipäällikkönä sinulla on perehdytys- ja aloitusjakson jälkeen mahdollisuus osittaiseen etätyöhön, kuitenkin lähiesimiesvastuusi muistaen. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä menestymiseen kannustava bonus.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.mercuriurval.fi (FI-16224) 29.8.2021 mennessä. Luottamukselliset yhteydenotot tehtävästä: Kari Hausen, Mercuri Urval, 050-374 3504.

Ilmoitus
Hakemus