Haemme kirjanpitäjää

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Virtain toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat konserniyhtiöiden päivittäinen kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitusten laatiminen, osto- ja myyntireskontran hoito sekä muut taloushallinnon tehtävät.

Toivomme sinulta käytännön kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta sekä kokemusta tilinpäätösten laatimisesta itsenäisesti. Tunnet kirjanpitoa, tilipäätöstä ja verotusta koskevat määräykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Olet huolellinen, tarkka ja sinulla on itseohjautuva ote työhön. Laskentatoimen koulutus antaa hyvän pohjan tehtävään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn vakaassa yhtiössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut. Käytössämme on muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetu, liukuva työaika, henkilöstörahasto sekä osittainen etätyömahdollisuus. Pidämme huolta työntekijöiden hyvinvoinnista myös tarjoamalla nykyaikaiset työvälineet ja ergonomiset tilat sekä laajat työterveyspalvelut. Lisäksi saat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Tehtävän palkkaus määräytyy Energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 12.11.2023 mennessä osoitteeseen mari.puromaki@ksat.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Riina Ylä-Soininmäki, puh. 044 7355 225 tai riina.yla-soininmaki@ksat.fi.