Ajankohtaista

Card image cap
Sähköverkon kehittämissuunnitelma
16.05.2022

Sähkönkäyttö lisääntyy lähivuosina, kun sähkö korvaa fossiilisia polttoaineita liikenteessä ja lämmityksessä. Samaan aikaan uusiutuvaa sähköntuotantoa liitetään yhä enemmän jakeluverkkoon. Tämä ei ole mahdollista ilman, että vanhenevaa sähköverkkoa kehitetään ja uudistetaan. Samanaikaisesti energiaverkkojen huoltovarmuuden merkitys on entisestään korostunut. Sähköverkkoyhtiöille on asetettu sähkömarkkinalaissa velvollisuus kehittää sähkönjakeluverkkoja. Velvoitteen noudattamista valvoo Energiavirasto. Sähköverkkoyhtiönä meidän, kuten muidenkin jakeluverkkoyhtiöiden, tulee laatia

Lue lisää
Card image cap
Asiakaspalvelumme on suljettu pe 13.5.2022
11.05.2022

Virtain toimisto ja asiakaspalvelu ovat suljettu perjantaina 13.5.2022 koko henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

Lue lisää
Card image cap
Olemme mukana Yrittäjät Areenalla -messuilla
21.04.2022

Olemme mukana Yrittäjät Areenalla -tapahtumassa 23.-24.4.2022! Tervetuloa osastollemme E20 keskustelemaan energia-alan ajankohtaisista asioista ja mm. tutustumaan aurinkovoimalaratkaisuihimme.  

Lue lisää
Card image cap
Hyvää pääsiäistä
14.04.2022

Hyvää pääsiäistä! Asiakaspalvelumme aukeaa taas tiistaina 19.4.2022.

Lue lisää
Card image cap
Vuosikertomus 2021
13.04.2022

Vuosikertomus 2021 on julkaistu. Löydät sen sähköisessä muodossa verkkosivuillamme osoitteessa https://ksat.fi/vuosikertomus/. Vuosikertomus on myös ladattavissa ja luettavissta pdf-tiedostona.

Lue lisää
Card image cap
Paikallisvoima ry:n kyselytutkimus: Enemmistö suomalaisista vastustaa energiayhtiöiden myyntiä
04.04.2022

Kyselytutkimus: enemmistö suomalaisista vastustaa energiayhtiöiden myyntiä Suomalaiset eivät halua luopua kuntien omista energiayhtöistä, osoittaa Paikallisvoiman tuore kyselytutkimus. Enemmistö suomalaisista suhtautuu kielteisesti ajatukseen siitä, että heidän asuinkuntansa luopuisi energiayhtiönsä omistuksesta. Lisäksi yli kaksi kolmasosaa pitää tärkeänä, että sähkön siirto pysyy kuntien omissa käsissä. Suomalaiset näkevät suuremmat sähkölaskut todennäköisenä seurauksena omasta energiayhtiöstä luopumiselle. Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan 53%

Lue lisää

Aurinkovoimaa asiakkaiden tarpeisiin

 ​

​​Tarjoamme aurinkosähkötuotteita, jotka sisältävät asiakkaan tarpeen mukaisen aurinkopaneelijärjestelmän avaimet käteen -toimituksena. Haluamme olla auttamassa niitä asiakkaita, jotka tahtovat tuottaa itse osan tarvitsemastaan sähköenergiasta aurinkovoi​malla.

 

Tietoa aurinkosähköstä

Asiakaslehti Wirtanen

ToukoWirtanen 2022


Avaa asiakastiedote ToukoWirtanen 2022 näköisversiona. Lataa asiakastiedote ToukoWirtanen 2022 pdf-versiona.

Lue ja tutustu