Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ensimmäinen tablet-tietokone arvottu

Ensimmäinen tablet-tietokone arvottu

Koillis-Satakunnan Sähköllä on meneillään kampanja sähköisten laskujen lisäämiseksi. Kaikkien laskunsa sähköisessä muodossa vastaanottavien kesken arvotaan tablet-tietokone kesäkuussa ja joulukuussa.

Ensimmäinen arvonta suoritettiin perjantaina 12.6.2020. Onnea Ähtäriin Matti ja Maija K!
Voittajaan ollaan oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Seuraava arvonta suoritetaan 18.12.2020. Vielä on siis mahdollisuus voittaa! Arvontaan osallistuvat kaikki sähköisen laskun vastaanottajat, niin uudet kuin jo pidempään sähköisen laskun helppoudesta ja turvallisuudesta hyötyneet.

Alunperin arvonnasta ja laskun sähköistämisestä kerrottiin artikkelissa “Arvonta sähköisen laskun vastaanottajien kesken” 11.2.2020.

Tässä tiedot vielä kertauksena:

Sähköinen lasku toimitetaan turvallisesti verkkopankkiin tai sähköpostiin, josta se on vaivatonta maksaa. Paperisen laskun vaihtaminen sähköiseen helpottaa arkea ja samalla se on teko ympäristön hyväksi.

E-lasku

Henkilöasiakas voi tilata e-laskun omassa verkkopankissa. Muutokseen tarvitaan asiakasnumero ja viitenumero, jotka löytyvät laskulta. Verkkopankin asetuksia muuttamalla voi saada ilmoituksen laskun saapumisesta verkkopankkiin. Lasku on helposti tarkistettavissa ja hyväksyttävissä tai laskun voi siirtää maksuun automaattisesti, jolloin laskua ei tarvitse enää erikseen hyväksyä. Verkkopankissa lasku on myös tulostettavissa tavallisen paperilaskun näköisenä.

Sähköpostilasku

Kun laskun toimitustapana on sähköposti, toimitetaan lasku sähköpostiin. Sähköpostissa on linkki laskuun ja lasku on tulostettavissa esikatselussa. Laskun toimitustavaksi voi muuttaa sähköpostin tekemällä muutokset Online-palvelussa. Mikäli asiakastiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, voidaan se lisätä asiakaspalvelussa. Sähköpostilasku on käytettävissä sekä henkilö- että yritysasiakkaille.

Verkkolasku

Verkkolasku on yrityksille tarkoitettu sähköinen laskun toimitustapa, joka säästää resursseja muuhun toimintaan. Mikäli yritys vastaanottaa verkkolaskuja, voi verkkolaskutunnukset ilmoittaa asiakaspalveluumme.

Arvonta

Kaikkien laskunsa sähköistäneiden kesken arvotaan kaksi tablet-tietokonetta, joista toinen arvotaan kesäkuussa ja toinen joulukuussa. Arvontaan osallistuvat kaikki sähköisen laskun saajat. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten tarkistathan samalla, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Lisätiedot tai yhteystietojen tarkistus:
Asiakaspalvelu

puh. 03 4855 420 tai 03 4855 11
myynti@ksat.fi