Energiansäästöviikko 7.–13.10.

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään jälleen viikolla 41, 7.–13.10.2019. Kampanja muistuttaa, että jokaisella meillä on mahdollisuus torjua ilmastonmuutosta omilla valinnoillamme: energiaa ja materiaaleja säästämällä vähennämme päästöjämme sekä muita toimintamme ympäristövaikutuksia. Kampanjaan osallistuvien organisaatioiden kautta mukana on jo yli 220 000 suomalaista.

Koillis-Satakunnan Sähkö on tänäkin vuonna mukana Energiansäästöviikossa. Olemme jälleen sponsoreina tokaluokkalaisille suunnatussa Hei, kaikki toimii! -kampanjassa. Kampanjan kautta on valtakunnallisesti lahjoitettu 235:lle koululle energiaan ja energiansäästöön liittyvä materiaalipaketti.

Henkilökuntamme viettää Energiansäästöviikkoa kisailemalla siitä, kuka keksii parhaan energiansäästövinkin. Samalla teemalla myös asiakkaamme voivat osallistua kilpailuun Facebook-sivuillamme.

Vinkkejä energiansäästöön alla olevasta videosta.

Lisätietoja energiansäästöstä löytyy myös nettisivuiltamme kohdasta Säästä energiaa.

Lisätietoa Energiansäästöviikosta Motivan sivuilta.

 

Julkaisua päivitetty 11.10.2019:

Kilpailut Facebookissa ja henkilöstömme keskuudessa ovat päättyneet. Saimme monia hyviä vinkkejä energiansäästöön, tässä muutamia niistä:

– Lamppujen vaihtaminen hehkulampuista energiansäästölamppuihin tai led-valoihin
– Huonelämpötilan laskeminen
– Vedellä ei läträtä
– Sähkölaitteita ja valoja ei pidetä turhaa päällä
– Puhelimen laturi pois seinästä latauksen jälkeen
– Koneellisen ilmanvaihdon säätäminen syksyllä talviasetuksille ja keväällä kesäasetuksille
– Mahdollisuuksien mukaan vanhojen energiaa kuluttavia laitteiden uusiminen
– Kylpyhuoneen lattia kannattaa liipata kuivaksi peseytymisen jälkeen. Veden kuivattaminen/haihduttaminen kuluttaa energiaa
– Pyykin kuivattaminen ulkona/sisällä kuivausrummun sijaan