Asiakastiedote, heinäkuu 2022

Hyvä asiakkaamme

KestoWirta -tuotteen toimitushinnat muuttuvat 1.9.2022 alkaen.

Joudumme korottamaan KestoWirta -tuotteen energian hintoja. Perusmaksujen osuus pysyy ennallaan.

Tilanne Euroopan energiamarkkinoilla on vaikea ja vaikutukset näkyvät myös meillä Suomessa. Syynä tähän on ensisijaisesti Venäjän aloittama sota ja sen aiheuttamien pakotteiden vaikutukset markkinoilla. EU-alueella maakaasun hinta on noussut erittäin korkealle ja kaasutoimitusten jatkuminen Venäjältä Eurooppaan on epävarmaa. Suomessa sähkön toimitus Venäjältä on päättynyt ja uuden Olkiluodon ydinvoimalan käyttöönotto viivästynyt.

Jatkamme päätöstä, että teemme uusia sähkönmyyntisopimuksia vain omistajakuntien alueen asiakkaille. Tällä varmistamme, että omistajakuntien asiakkaillamme on yleiseen markkinatasoon nähden aina kohtuullinen sähkönhinta. Korotuksesta huolimatta olemme edelleen kilpailukykyisiä muihin sähköntoimittajiin verrattuna. Pyrimme reagoimaan markkinamuutoksiin nopeasti, myös siinä tilanteessa, jossa markkinahinnat laskevat.

Kerrostalossa, jonka vuosikulutus on 2 000 kWh, korotuksen vaikutus on noin 7,37 euroa kuukaudessa. Omakotitalossa, jonka sähkönkulutus on 5 000 kWh, korotuksen vaikutus on noin 18,42 euroa kuukaudessa ja sähkölämmitteisessä omakotitalossa, jonka sähkönkulutus 18 000 on kWh, korotuksen vaikutus on noin 66,30 euroa kuukaudessa.

Hinnan korotus ei vaikuta voimassa oleviin määräaikaisiin sopimuksiin.
Hinnan korotus ei vaikuta verkkopalvelumaksuihin.

Terveisin, KOILLIS-SATAKUNNAN SÄHKÖ OY

myyntipäällikkö Teemu Brandt puh. 040 7541 677
toimitusjohtaja Anu Rantala puh. 044 7355 224
asiakaspalvelu puh. 03 4855 420

Sähkön toimitushinnasto 1.9.2022

Yllä oleva asiakastiedote ja sähkön toimitushinnasto on lähetetty KestoWirta -asiakkaillemme.