Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Asiakastiedote

Uusi asiakastietojärjestelmä tuo muutoksia tuotteisiin ja laskutukseen

Otamme käyttöön uuden asiakastietojärjestelmän maaliskuussa 2019. Uusi asiakastietojärjestelmä tehostaa toimintojamme sekä tuo uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme palvelemiseen entistä paremmin.

Asiakastietojärjestelmän vaihtuminen tuo muutoksia siirtotuotteidemme hinnoitteluun sekä laskutukseen 1.3.2019 alkaen. Uudistamme kevään aikana myös muita toimintojamme, seuraa tiedottamista kotisivuillamme www.ksat.fi sekä muissa medioissa.

Siirtotuotteiden hinnat kuukausipohjaisiksi

Asiakastietojärjestelmän vaihdoksen myötä siirtotuotteidemme perusmaksujen hinnoittelutapa muuttuu vuosipohjaisesta kuukausipohjaiseksi . Tämä ei kuitenkaan vaikuta hintoihin, vaan siirtotuotteiden hinnat pysyvät ennallaan.

Teemme myös muita muutoksia siirtotuotteidemme hinnoittelurakenteeseen, katso tarkemmat muutokset liitteenä olevasta toimitushinnastosta.

Muutoksia laskuihin

Sähkölaskujen eräpäivä aikaistuu. Asiakastietojärjestelmän vaihdoksen myötä saamme sähkölaskut lähetettyä jatkossa aiempaa nopeammin, jolloin myös laskujen eräpäivät aikaistuvat.

Laskun eräpäivä on jatkossa 14 vuorokautta laskun päivämäärästä, joka korvaa aiemmin käytetyn kiinteän eräpäivän. Esimerkiksi laskun päiväyksen ollessa 3.3., on laskun eräpäivä 17.3.

 

Sähkön myynnin toimitushintojen muutos 1.2.2019

Nostamme sähkön myynnin toimitushintoja 1.2.2019 alkaen. Korotuksen vaikutus asiakkaan sähkölaskun energian osuuteen on keskimäärin 4,6 prosenttia.

Hinnan korotuksen syynä on markkinahinnan nousu. Pohjoismaiden vesivarannot ovat edelleen alhaisella tasolla, jolloin sähkön hankintaa joudutaan ohjaamaan muille tuotantomuodoille, mm. kivihiiliperäiseen sähkön tuotantoon. Lisäksi kivihiilen maailman markkinahinta sekä päästöoikeuksien hinnat ovat nousussa, joka nostaa sähkön hintaa entisestään.

Kerrostalossa, jonka vuosikulutus on 2 000 kWh, korotuksen vaikutus on 0,50 euroa kuukaudessa. Omakotitalossa, jonka sähkönkulutus on 5 000 kWh, korotuksen vaikutus on 1,25 euroa kuukaudessa. Sähkölämmitteisessä omakotitalossa, jonka vuosikulutus on 20 000 kWh, korotuksen vaikutus on 4,98 euroa kuukaudessa.

Toistaiseksi voimassa olevat myyntisopimukset ovat jatkossa KestoWirta-sopimuksia oheisen hinnaston mukaisesti. Perusmaksut ovat kuukausiperusteiset. Sopimusehdot pysyvät ennallaan (STE2014).

Hinnan korotus ei vaikuta asiakkaiden voimassa oleviin määräaikaisiin sopimuksiin.

 

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Aarne Haikonen, puh. 044 7355 281
Verkkopäällikkö Matti Takamäki, puh. 044 7355 234
Toimitusjohtaja Anu Rantala, puh. 044 7355 224

Olethan huomannut, että tarjoamme myös 100 % uusiutuvaa energiaa, joka tuotetaan omissa paikallisissa vesivoimalaitoksissamme. Tutustu ja lue lisää www.ksat.fi/ikiwirta!

 

Toimitushinnasto 1.2.2019 ja 1.3.2019